22. 6. 2016

Ob nakupu izbranih izdelkov Biosolis prejmete darilo! poteklo

Ob nakupu izbranih izdelkov Biosolis prejmete darilo! - Slika 1

V filozofiji izdelkov BIOSOLIS sta združeni tako skrb za človekovo zdravje kot tudi ekološka odgovornost. Celotna linija izdelkov je certificirana po Ecocert Greenlife standardih. Zagotavlja visoko in varno zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki brez nanodelcev, parabenov, ftalatov in naftnih derivatov.

BIOSOLIS je linija izdelkov za zaščito pred soncem, za katero uporabljamo le najbolj skrbno izbrana rastlinska olja in izvlečke ekološkega izvora, ki hranijo, vlažijo in ščitijo kožo.

Kompleks 100 % mineralnih filtrov (titanov dioksid in cinkov oksid) brez nanodelcev ne draži kože in jo učinkovito ščiti tako, da odbija škodljive sončne žarke (UVA in UVB).

BIO ALOJIN gel je osnovna sestavina izdelkov BIOSOLIS. Učinkovito nahrani in vlaži zgornje plasti kože in je skupaj z rastlinskimi olji in mineralnimi filtri edinstvena kombinacija. BIO KARANJA olje je cenjeno v ajurvedskem izročilu, njegove sestavine preprečujejo prezgodnje staranje kože in krepijo zaščitno funkcijo mineralnih filtrov, še posebej pred UVA žarki. BIOSOLIS linija vsebuje tudi repično, sončnično, avokadovo, jojobino, sezamovo in arganovo olje, izvleček korenčka in ognjiča, karitejevo maslo ter čebelji vosek.

Ob nakupu izbranih izdelkov Biosolis prejmete darilo: Biosolis mleko za telo po sončenju (150 ml)! 

Akcija traja do 31.8.2016 oz. do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.