1. 2. 2019

Ob nakupu kateregakoli izdelka Phyto prejmete darilo: Phytophanere kapsule. poteklo

Ob nakupu kateregakoli izdelka Phyto prejmete darilo: Phytophanere kapsule.

Negovalno kozmetiko za lase Phyto Paris je ustvaril slavni frizer Patrick Alès, ki je delal kot vajenec v pariškem frizerskem salonu in opazil, da je tržišče poplavljeno s kemičnimi preparati, sam pa je bil fasciniran nad močjo narave in trdno verjel, da lahko rastlinski izvlečki pomagajo povrniti naravno lepoto las. Tako je ustvaril prve izdelke Phyto, ki so izjemno učinkovito izboljšali stanje izjemno suhih in uničenih las.

Dandanes tako Phyto zagotavlja čudovite lase s pomočjo rastlinskih izvlečkov (95% - 100%), hkrati pa se pri sestavah izogibajo uporabi kemičnih sestavin (parabeni, silikoni, …). Phyto se ponaša z »aktivnimi teksturami izdelkov«, ki zagotavljajo dolgotrajen učinek ter prijetnimi vonjavami, pri čemer vsaka nega las predstavlja čisti užitek.  Zagotovljena je tudi varnost izdelkov, testiranje tako »in vivo« kot »in vitro«, s čimer dosežejo najvišjo stopnjo učinkovitosti, stabilnosti in tolerance. Phyto je znan po svoji embalaži (reciklirano steklo ali aluminij), zaradi katere se zmanjša uporaba konzervansov, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost.

Phyto ritual v 5 korakih:

  • 1: korak pred umivanjem las, namenjen intenzivni negi las in lasišča (uporaba na suhih laseh).
  • 2: umivanje las s šamponom, prilagojenim tipu las in lasišča.
  • 3: nanos balzama ali intenzivne globinske maske.
  • 4: nanos nege brez izpiranja po dolžini las ali na konice las.
  • 5: losjon za oblikovanje ali zaščito pričeske.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Phyto vam podarimo Phytophanere Phyto kapsule.*

*Akcija traja od 1.2.2019 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Akcija je potekla.