25. 3. 2017

Ob nakupu kateregakoli Wartner izdelka prejmete darilo: Wartner intenzivno obnovitveno kremo! poteklo

Ob nakupu kateregakoli Wartner izdelka prejmete darilo: Wartner intenzivno obnovitveno kremo! - Slika 1

Wartner strokovnjak za kožna obolenja ponuja učinkovite in enostavne rešitve za odstranjevanje glivic, bradavic ter kurjih očes.

Glivična okužba nohtov ali onihomikoza povzroča oslabitev celične strukture nohta. Nohti postanejo debelejši, deformirani, rumene barve in lahko celo odstopijo od postelje nohta.

Wartner raztopina proti glivičnim okužbam nohtov omogoča učinkovito odstranjevanje glivic na nohtih za uporabo v udobju doma. S ciljanim delovanjem edinstvene formule (Kompleks DS12) in enostavnim aplikatorjem za nanašanje:

  • preprečuje rast glivic in širjenje okužbe (na druge dele telesa in ljudi)
  • ter pospešuje obnovo okuženega nohta.

Klinično dokazano – rezultati vidni že v 4 tednih. 

Bradavice so nalezljive in nenevarne kožne spremembe, ki jih povzroča humani papiloma virus (HPV). Pogosteje se razvijejo, ko je obrambna sposobnost organizma šibkejša.  Wartner nudi dve rešitvi za odstranjevanje navadnih bradavic in bradavic na stopalu. 

Wartner zamrzovalec bradavic je učinkovit in hiter način odstranjevanja bradavic.

  • Temelji na metodi zamrzovanja, ki jo uporabljajo zdravniki.
  • Wartner zamrzne bradavico vse do jedra, zaradi česar zadošča že en sam nanos.

Wartner pisalo za odstranjevanje bradavic klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani bradavice z inovativnim aplikatorjem, ki omogoča natančen in enostaven nanos.

  • Vsebuje visokokoncentriran kislinski gel, ki omogoča neboleče odstranjevanje bradavic.
  • Rezultati so vidni že v prvem tednu uporabe. 

Odebeljena koža in spremembe na koži, kot so kurja očesa in trdovratni otiščanci, so posledica kroničnega pritiska na kožo (npr. pretesna obutev). Koža se zaradi stalnega trenja odebeli, kar pa lahko vodi do bolečih kurjih očes. Da bolečino odpravimo, ni dovolj le blaženje z obliži, temveč je potrebno kurje oko izkoreniniti.

Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani kurja očesa in trdovratne otiščance na stopalih, tako da jih s kemijskim delovanjem izkorenini.

  • Inovativni aplikator v obliki čopiča omogoča natančno in enostavno nanašanje na kurje oko ali večje področje odebeljene kože na stopalu.
  • Visokokoncentriran kislinski gel povzroča luščenje roževinastega tkiva odmrle kože (kurjega očesa ali otiščanca).
  • Rezultati so vidni že v prvem tednu uporabe. 

Akcija traja od 31.3. do 2.5.2017 oz. do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Akcija je potekla.