21. 1. 2019

Pharmana - Garancija kakovosti.

Pharmana - Garancija kakovosti.

Pharmana je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2017. Izhaja iz podjetja AdriaPharm, ki je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in je leta 2018 na slovenskem trgu zaoralo ledino z vpeljavo kombiniranih homeopatskih zdravil. v svoj nabor pa vključuje tudi Originalne Bachove cvetne kapljice.

Z izobraževanji in z objavami v medijih pripomore k osveščanju o pomenu celostne obravnave  za zdravje posameznika. 

Tržimo kombinirana homeopatska zdravila družinskega nemškega podjetja Pekana v svetu znanega po proizvodnji visoko kvalitetnih spagiričnih homeopatskih kombiniranih zdravil. Kombinirana homeopatska zdravila so v primerjavi z monokomponentnimi homeopatskimi zdravili bolj primerna za uporabo v akutnih stanjih, saj posamezno zdravilo vsebuje več učinkovin preizkušeno indiciranih za posamezno akutno stanje.

Nabor podjetja obsega 200 kombiniranih homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi. 

Podjetje Pekana zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat - Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • S spagirično obdelavo rastlinskih učinkovin; spagirija je metoda, ki omogoča, da se ob homeopatskem učinku izvirajočem iz  homeoptskega potenciranja rastline ohranja vitalno moč rastline, kot tudi njen mineralni del, kar dodatno prispeva k učinkovitosti zdravila.
  • Homeopatska zdravila podjetja Pekana so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij. 

Podjetje Pharmana je tudi zastopnik Orginalnih Bachovih cvetnih kapljic podjetja Nelsons, po vsem svetu prepoznavnih po svoji tradicionalni kvaliteti izhajajoči direktno iz prakse Dr. Bacha. 

Družinsko podjetje Nelsons je največji proizvajalec naravnih zdravstvenih izdelkov v Veliki Britaniji. Podjetje Nelsons je tudi podjetje z najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue. Podjetje z mnogimi iniciativami na področju integrativnega zdravstva in homeopatije podpira prizadevanja za prepoznavo vrednosti komplementarne zdravstvene oskrbe. 

Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S pečatom prvega in originalnega v svetu Bachovih kapljic
  • Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha; Originalne Bachove Kapljice podjetja Nelsons so v prodaji neprekinjeno že več kot 80 let.
  • Prepoznamo jih po sončno rumeni barvi embalaže s podpisom Dr. Bacha.
  • Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat - Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic podjetje Nelsons vzgaja na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach in so ena najbolj pomembnih in varovanih skrivnosti podjetja.
  • Originalne Bachove kapljice nudijo čustvno oporo v stresnih trenutkih ljudem v vseh življenjskih obdobjih, tudi dojenčkom, otrokom, nosečnicam in starostnikom, primerne pa so tudi za živali.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje.

Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. 

Zapis je pripravilo podjetje Pharmana d.o.o.