Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
7. 12. 2017

Podočnjaki in temni kolobarji, izginite!

Podočnjaki in temni kolobarji, izginite! - Slika 1

Takojšnji učinek na podočnjake in temne kolobarje s kremo Remescar. 

Oči, kot jih ima panda, pristajajo samo pandam. Neprespani mladi starši in prezaposleni ljudje pa morajo s takimi očmi živeti vsak dan.

S podočnjaki in temnimi kolobarji je človek videti starejši, to lahko pripomore k težavam s samozavestjo. Zanimivo je tudi, da je zanimanje za odstranitev podočnjakov takoj za kirurškim povečanjem prsi. Poleg tega mnogo ljudi čuti potrebo po urejanju svojih fotografij in »selfijev« pred objavo na družabnih omrežjih. 

Čeprav na trgu ne manjka krem za oči, pa še ni bilo take, ki bi zagotavljala hitre učinke … do zdaj. Krema za podočnjake in temne kolobarje Remescar pomaga zmanjšati videz podočnjakov in temnih kolobarjev, in to s samo enim nanosom na dan. 

Hitra učinkovitost
Zaradi revolucionarne tehnologije EYESYL so učinki opazni že v dveh minutah po nanosu kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji. Kombinacija mineralov gline in kompleksa dveh peptidov pripomore k: 

  • napeti koži,
  • manjšemu kopičenju tekočine,
  • sprostitvi mišic okrog oči

Za pravi učinek priporočamo, da le malo kreme –  v velikosti riževega zrna – nanesete po običajni negi kože in še pred ličili. Nežno jo vtrite v kožo in počakajte dve minuti, da se popolnoma vpije. 

Učinkuje že po prvem nanosu. Učinkovitost kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji je klinično dokazana, saj daje takoj vidne rezultate.

Video navodila uporabe in uporabni nasveti: