1. 12. 2018

Podočnjaki in temni kolobarji, izginite. poteklo

Podočnjaki in temni kolobarji, izginite.

Takojšnji učinek na podočnjake in temne kolobarje s kremo Remescar. 

Oči, kot jih ima panda, pristajajo samo pandam. Neprespani mladi starši in prezaposleni ljudje pa morajo s takimi očmi živeti vsak dan.

S podočnjaki in temnimi kolobarji je človek videti starejši, to lahko pripomore k težavam s samozavestjo. Zanimivo je tudi, da je zanimanje za odstranitev podočnjakov takoj za kirurškim povečanjem prsi. Poleg tega mnogo ljudi čuti potrebo po urejanju svojih fotografij in »selfijev« pred objavo na družabnih omrežjih. 

Čeprav na trgu ne manjka krem za oči, pa še ni bilo take, ki bi zagotavljala hitre učinke … do zdaj. Krema za podočnjake in temne kolobarje Remescar pomaga zmanjšati videz podočnjakov in temnih kolobarjev, in to s samo enim nanosom na dan. 

Hitra učinkovitost
Zaradi revolucionarne tehnologije EYESYL so učinki opazni že v dveh minutah po nanosu kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji.  Vsebuje kombinacijo mineralov gline in kompleksa dveh peptidov.

Za pravi učinek priporočamo, da le malo kreme v velikosti riževega zrna – nanesete po običajni negi kože in še pred ličili. Nežno jo vtrite v kožo in počakajte dve minuti, da se popolnoma vpije. 

Učinkuje že po prvem nanosu. Učinkovitost kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji je klinično dokazana, saj daje takoj vidne rezultate.

Remescar podočnjaki in temni kolobarji vam je na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 3.12.2018 do 3.1.2019.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.