7. 2. 2020

Prehranska dopolnila Salvit so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Prehranska dopolnila Salvit so vam na voljo 15% ugodneje.

Linija Salvit je sestavljena iz izdelkov, ki so ciljno oblikovani za prehranske potrebe, z inovativnim načinom uporabe, ki bo zagotovil vnos potrebnih hranil na sprejemljiv in učinkovit način. Razvili smo ga v sodelovanju s priznanimi evropskimi partnerji in ekipo strokovnjakov, ki se fokusirajo predvsem na izvrstnost, inovativnost ter najvišje standarde kakovosti, in tako Salvit zagotavlja dopolnilo, ki temelji na znanstveno priznanih spoznanjih, obenem pa izpolnjuje vsa pričakovanja potrošnikov.

Salvit izdelki so dobrega okusa ter otrokom enostavni in zelo praktični za uporabo. Namreč, ugotovljeno je, da so glavne težave pri dodatkih za otroke ravno nesprejemljiv okus in način uporabe. Da bi staršem olajšali soočanje s tem izzivom, ponuja Salvit skrbno izdelane recepture v takšnih oblikah in okusih, ki jih imajo otroci radi.

Prehranska dopolnila Salvit so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 7.2. do 21.2.2020.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za pakete, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. Akcija ne velja za pakete izdelkov 1+1.

Akcija je potekla.