10. 1. 2017

Ste svojega otroka zaščitili pred ponavljajočimi se virozami?

Ste svojega otroka zaščitili pred ponavljajočimi se virozami? - Slika 1

Za večino staršev je zamašen nosek ali kašelj prva zdravstvena težava, s katero se srečamo pri dojenčkih. In kaj storiti, da bomo letos bolj zdravi?

Vsi vemo, da nas bo imunski sistem zaščitil pred boleznimi le, če dobro funkcionira. Oslabljen imunski sistem pa bo zatajil pred napadi, in če zanj ne skrbimo ustrezno, se bodo prehladi, viroze ali celo kaj hujšega kar vrstili.  

Vašemu otroku okrepite imunski sistem, ki nadzoruje telo in ga varuje pred povzročitelji bolezni (mikroorganizmi in drugimi tujki). Preverite, ali poznate zlata pravila za dvig odpornosti organizma.

  • Ali je otrokov jedilnik dovolj pester in kvaliteten?
  • Ali otrok spije dovolj tekočine?
  • Ali zvečer pravočasno ugasnete lučko na nočni omarici?
  • Ali se otrok dovolj giblje na svežem zraku?

Otrok ni pomanjšana odrasla oseba in mu zato ne moremo pomagati tako, kot bi sebi.Prednost imajo naravni, tradicionalni pristopi, ki od starša zahtevajo večjo angažiranost, več časa in več potrpljenja. Narava je bogata z zdravilnimi rastlinami, ki krepijo imunski sistem. V skladu s tradicionalno medicino se že stoletja za spodbujanje imunskega sistema uporabljajo elevterokok, astragalus (opnasti grahovec), ameriški slamnik, šipek, limona in še bi lahko naštevali. V občutljivem obdobju vašemu otroku kot dopolnilo k prehrani ponudite naraven, učinkovit in varen izdelek. 

Peroralna suspenzija Fitobimbi Imuno z vitamini in minerali ter z izbranimi izvlečki rastlin. pomaga na naraven in nežen način podpreti imunski sistem otroka.  Cink in baker imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin E in baker imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vsebuje še rastlinske izvlečke šipka, ki prispeva k naravni obrambi telesa, elevterokoka, opnastega grahovca, ki podpira naravni obrambni mehanizem ter zgoščen jabolčni sok. Od 1. leta dalje.

Besedilo je pripravilo podjetje Sanofarm d.o.o.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.