10. 3. 2017

Svet dobrega počutja in lepote – z GUAM, že 30 let. Sedaj 10% ugodneje. poteklo

Svet dobrega počutja in lepote – z GUAM, že 30 let. Sedaj 10% ugodneje. - Slika 1

Okusite italijansko lepoto z nego telesa z morskimi algami Guam in anticelulitnimi izdelki s 30 letno tradicijo. Že leta 1986, ko je mlad strokovnjak naravne kozmetike združil dobro s koristnim, je nastal inovativni izdelek, ki je še danes nepogrešljiv zaveznik pri odpravi kožnih nepravilnosti zaradi celulita in maščobnih oblog.

Že od 17. stoletja so morske alge uporabljali za pospeševanje krvnega obtoka, kot pomoč pri hujšanju, proti revmi in za razstrupljanje telesa, skratka za boljše počutje. Kasneje, ko so ugotovili, da alge vsebujejo izjemno kombinacijo mineralov in vitaminov tudi ko so pusušene, jih je mladi znanstvenik pomešal z glino, ki skrbi za razstrupljanje kože, dodal divji kostanj in eterična olja ter ugotovil, da je formuliral nekaj izjemno koristnega za človeško kožo in njene nepravilnosti.

Ženske so po uporabi blata fanghi d'alga Guam opazile takojšnje vidne spremembe na koži. Novica o dobri izkušnji se je pričela hitro širiti med ljudmi. Obrtniška proizvodnja izdelka ni več zadostovala povpraševanju.

Danes, po 30 letih raziskovanj in študij, ime Guam zaseda 1.mesto po svoji učinkovitost proti nepopolnosti kože zaradi celulita in lokaliziranih maščobnih oblog. Izdelki Guam, so strogo testirani za zagotovitev varnosti uporabe in optimalne združljivosti narave s kožo.

Blato-fanghi d'alga Guam je danes na voljo v 7 različicah, katere so pripravljene za specifične težave in jih lahko uporabljajo vsi, tudi tisti, ki imajo težave s ščitnico, krhkimi kapilarami, občutljivo kožo na rdečico… Ravno tako uporabne in nepogrešljive so kreme Guam, pilingi in preostali Guam izdelki.

Izdelki Guam so vam na voljo 10% ugodneje.

Akcija traja od 4.4. do 20.4.2017.

Za profesionalno odpravo celulita s svetovanjem z izdelki GUAM lahko obiščete kozmetični salon Mimoza.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Lekarnar.com

Akcija je potekla.