Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
2. 2. 2018

Švicarski merilniki tlaka Rossmax so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Švicarski merilniki tlaka Rossmax so vam na voljo 20% ugodneje.

Rossmax je vodilno podjetje na globalnem trgu zdravstvenih pripomočkov. Zagotavlja razvoj in proizvodnjo vrhunskih rešitev z visokokakovostnimi tehnologijami izjemne kakovosti. Delujemo na področjih preventive, nadzora in zdravljenja. Razvijamo in ponujamo širok nabor izdelkov in storitev na področju skrbi za zdravje. Natančnost, varnost, stabilnost in visoko zmogljivost celotnega nabora naših izdelkov klinično potrjujeta Britansko združenje za hipertenzijo ( BHS) in Evropsko združenje za hipertenzijo ( ESH).

Pri merilnikih krvnega tlaka se lahko Rossmax pohvali s tehnologijo PAAR, ki je edinstvena tehnologija zaznavanje srčne aritmije. (PAAR- PULSE ARRHYTHMIA TECHNOLOGY). Tehnologija je ključna pri zgodnjem odkrivanju koronarnih srčnih boleznih.

Merilniki krvnega tlaka Rossmax s tehnologijo PAAR za zgodnje zaznavanje z enkratno meritvijo omogočajo preprečevanje pojava kapi in drugih srčnih bolezni.

PAAR zaznava:

  • AFIB- atrijsko fibrilacijo,
  • PC- prezgodnje bitje srca,
  • TACH- tahikardija oziroma hitro utripanje srca,
  • BRAD – počasno utripanje srca,
  • ARR- Netipična – specifičan aritmija.

Domača ali klinična uporaba
Tehnologija Rossmax PAAR je priporčljivaza spremljanje bolnikov v njihovem domačem okolju.

Vsi naši merilniki krvnega tlaka imajo 5 letno garancijo.

Model ROSSMAX X5 in X3 imata priložen gratis adapter. 

Lastnosti merilnikov za krvni tlak so odlične, saj poleg tehnologije PAAR, ponujajo tudi :

  • zaznavanje namestitve manšete
  • zaznavanje gibanja
  • povprečje zadnjih treh meritev
  • univerzalna konična manšeta, ki ne vsebuje lateksaž

Nakup ROSSMAX merilnikov krvnega tlaka in termometrov bo odlična naložba za vaše zdravje in preventivo.

Vsi izdelki Rossmax so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 2.2. do 2.3.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.