31. 8. 2018

Tonimer Panthexyl vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

Tonimer Panthexyl vam je na voljo 15% ugodneje.

Nos igra zelo pomembno in odgovorno vlogo v našem zdravju. Predstavlja vhod v spodnja dihala, sinuse in tudi srednje uho. Ogreva in čisti zrak, katerega vdihujemo globoko v sebe in nam omogoča življenje. Nabor Tonimer izdelkov je v dveh linijah namenjen ravno vzdževanju zdravega sistema zgornjih in spodnjih dihal, kot tudi odpravljanju težav oz. bolezenskih znakov.

S fiziološko linijo nosno sluznico vlažimo in mehansko čistimo, da lažje opravlja svoje funkcije. Ko pa je le ta vneta in nabrekla (zamašen nos), potrebujemo hipertonično linijo, da na naraven način z osmoso olajša vnetje in oteklino, omogoči ponovno delovanje površinskega transporta in vspostavi nosno funkcijo nazaj.

Zelo ponosni smo na zadnji izdelek iz linije Tonimer, ki vsebuje tudi naravni ksilitol in pantenol (provitamin B5). Ta deluje bistveno močneje in pokriva precej širše težave in povzročitelje. Ksilitol (sladkor) deluje na bakterije, preprečuje njihovo ugnezditev na sluznico in s tem odpravlja vzrok vnetja, dodatno z osmoso zmanjšuje oteklost sluznice, pantenol pa regenerira sluznico. Uporabljamo ga pri navadnem nahodu, za lajšanje simptomov ter zaščitno pred komplikacijami, pri sinusitisu in pri vnetju srednjega ušesa. Pri ponavljajočih se težavah se priporoča preventivna uporaba cel čas možnosti ponovitve težav.

Tonimer Panthexyl, pršilo za nos vam je v mesecu septembru na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 31.8. do 1.10.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.