24. 2. 2020

Vichy SkinConsult AI - personalizirana analiza kože in ustrezna rutina nege v treh korakih. Popolno, kajne?

Vichy SkinConsult AI - personalizirana analiza kože in ustrezna rutina nege v treh korakih. Popolno, kajne?

Si predstavljate, da s pomočjo samo enega sebka dobite analizo svoje kože in priporočeno rutino nege? Prav to vam ponuja SkinConsult AI – nova tehnološka inovacija, ki so jo razvili dermatologi, predstavlja pa vam jo podjetje Vichy. 

Aplikaciji lahko dostopate tukaj.

Staranje je neizogibno, prvi znaki, ki jih je celo sedem, pa se opazijo na koži obraza in vratu. Žal procesa ni mogoče zaustaviti, s pravo nego in rutino pa lahko ublažite njegove simptome. Zato so Laboratoriji Vichy združili 15 let dermatoloških raziskav z današnjo tehnologijo in umetno inteligenco ter razvili aplikacijo SKINCONSULT AI z namenom, da pomagajo uporabnikom razumeti, na kakšen način se njihova koža stara. Ta nova tehnologija, ki temelji na algoritmu z bazo 10.000 fotografij obrazov, s samo enim sebkom sledi sedmim znakom staranja. Dobili boste prikaz personalizirane analize kože in, glede na njen tip, priporočilo ustrezne rutine nege.

SkinConsult AI s pomočjo umetne inteligence in 3D-mapiranja obraza ponuja najbolj natančno virtualno analizo kože. Rezultati razkrivajo pomanjkljivosti kože in ponujajo priporočila za idealno personalizirano nego ter rutino, namenjeno uporabniku, na podlagi njegovega tipa kože in znakov staranja, ki so vidni na njej. Ta aplikacija zagotavlja edinstveno diagnozo na podlagi podatkov iz resničnega življenja ter informacij, ki jih uporabnik navede pri uporabi. 

Naredite sebek, tehnologija bo poskrbela za ostalo

Odkrijte popolno rutino svoje nege v treh preprostih korakih:

  1. Na spletnem mestu podjetja Vichy naredite sebek ali pa ga naložite iz svoje galerije (pomembno je, da je obraz brez ličil in da ne nosite očal).
  2. Umetna inteligenca in tehnologija iz aplikacije vam bosta poskenirali obraz in razkrili sedem znakov staranja: gube pod očmi, pomanjkanje čvrstosti, fine linije, pomanjkanje sijaja, temni madeži, globoke gube in pore. Po analizi teh znakov boste dobili personaliziran prikaz staranja vaše kože in odkrili dve najbolj pomembni pomanjkljivosti, na kateri se morate osredotočiti. 
  3. Dobili boste predlog dnevne in nočne rutine z izdelki podjetja Vichy, prilagojen specifičnim potrebam vaše kože.

Preprosto, kajne? Tako boste lahko tudi sledili trenutnemu stanju in napredku svoje kože, ki bosta posledica redne rutine nege. Svojo personalizirano analizo kože lahko odkrijete na naslednji povezavi.