13. 1. 2020

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava. poteklo

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z mineralizirano termalno vodo Vichy, ki je sestavni del vseh izdelkov znamke in zagotavlja njihovo edinstvenost.

Izdelki znamke Vichy zagotavljajo vidno in klinično dokazano učinkovitost, ki je rezultat inovativnih aktivnih učinkovin in mineralizirane termalne vode Vichy. Od Liftactiva do Aqualie Thermal, Slow Age in Neovadiola izdelki znamke Vichy kožo okrepijo, povrnejo zdrav sijaj koži in ženskam pomagajo, da se počutijo bolj samozavestne na vsakem koraku in izzivu življenja.

Vsa kozmetika Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.*

Brezplačna dostava bo obračunana v tretjem koraku v košarici.

Akcija traja od 13.1. do 20.1.2020.

*Akcija velja za vse izdelke Vichy oziroma do prodaje zalog v navedenem obdobju. Popust ne velja za izdelke ki so že v akciji, promocijska darila in darilna pakiranja. Popusti se ne seštevajo. Akcija je predvidena za prodajo v količinah, običajnih za gospodinjstva in ne velja za pravne osebe.  Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje.