1. 3. 2019

Vichy vam podarja 20% popusta na izbrane pudre + Brezplačna dostava. poteklo

Vichy vam podarja 20% popusta na izbrane pudre + Brezplačna dostava.

Zasijte z vichy pudri
Lepa polt in lepa koža sta vedno v modi. Naj vaša polt zablesti tudi to pomlad s pudri Vichy, ki z visoko prekrivno močjo negujejo vašo kožo in jo ščitijo pred škodljivimi UV-žarki, katerim smo izpostavljeni vse leto.

Da bo vaš puder bolj obstojen, ne pozabite glavnih pravil lepe in negovane kože - čiščenje in odstranjevanje ličil. Zjutraj temeljito očistite kožo obraza z izdelkom za čiščenje obraza, nanesite svojo dnevno vlažilno nego in na koncu zablestite s pudrom in svojim najljubšim vsakodnevnim ličilom.

Pudri Vichy ne vsebuju parabenov, so nekomedogeni in primerni za občutljivo kožo in za vsakodnevno uporabo. Vsebujo faktorja SPF 20 (Liftactiv Flexiteint), SPF 25 (Dermablend 3D Correction) ali SPF 35 (Dermablend Fluid) za zaščito kože pred negativnimi vplivi okolja in UV žarkov. Na voljo sta v 4 odtenkih (15 Opal, 25 Nude, 35 Sand in 45 Gold), ki se odlično stopijo s kožo za naraven videz polti.

Odkrijte, kateri puder je najboljši za kožo vašega obraza:

Mastna koža in koža nagnjena k aknam: Dermablend 3D Correction je korektivni puder za mastno in k aknam nagnjeno kožo, ki zaradi svoje visoke stopnje prekrivnosti odlično prekrije akne, akenske brazgotine in neenakomerno površino kože. Obstojen je do 16 ur in zagotavlja mat videz brez učinka maske. Poleg odličnega prekrivanja tudi popravlja nepravilnosti ter znatno zmanjša njihov videz iz dneva v dan. 

Vsi tipi kože: Dermablend Fluid je tekoči korektivni puder, primeren za vse tipe kože, ki odlično prekrije manjše in večje nepravilnosti na koži: lise, rdečico, neenakomerno barvo polti. Obstojen je do 16 ur in zagotavlja lahek občutek na koži brez učinka maske. Poleg odličnega prekrivanja obenem tudi neguje kožo in ji nudi 24-urno vlaženje. 

Gube in učinek Liftinga: Liftactiv Flexiteint je puder z "učinkom liftinga" za ženske po 40. letu starosti, ki v pudru iščejo tudi nego proti gubam.

Elastična silikonska tekstura napne gube in se prilagodi gibanju vašega obraza, zgladi poteze ter ohrani enakomerno in sijočo polt ves dan.

Formula je obogatena s Collagylom, ki vsebuje 3 najpomembnejše sestavine Vichyjevih izdelkov proti gubam. Gube so v trenutku vidno napete, polt je enakomerna in sijoča, kot bi bila spočita.  Učinek liftinga traja ves dan in pri tem ohranja poteze obraza.

Izbrani pudri Vichy so vam na voljo 20% ugodneje + brezplačna dostava.*

Akcija traja od 4.3. do 18.3.2019.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.