30. 10. 2020

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. poteklo

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z mineralizirano termalno vodo Vichy, ki je sestavni del vseh izdelkov znamke in zagotavlja njihovo edinstvenost.

Izdelki znamke Vichy zagotavljajo vidno in klinično dokazano učinkovitost, ki je rezultat inovativnih aktivnih učinkovin in mineralizirane termalne vode Vichy. Od Liftactiva do Aqualie Thermal, Slow Age in Neovadiola izdelki znamke Vichy kožo okrepijo, povrnejo zdrav sijaj koži in ženskam pomagajo, da se počutijo bolj samozavestne na vsakem koraku in izzivu življenja.

Vsa kozmetika Vichy vam je na voljo 25% ugodneje*. Ob nakupu Vichy izdelkov nad 30€, vam podarimo tudi brezplačno poštnino.

Brezplačna dostava bo obračunana v 3. koraku v košarici.

*Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy Mineral 75 ml in Vichy Dercos ter Deo - posebna pakiranja).

Akcija traja od 30.10. do 2.11.2020.

Akcija velja za vse izdelke Vichy oziroma do prodaje zalog v navedenem obdobju*. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.

Akcija je potekla.