30. 4. 2020

Vitalux Plus Omega kapsule so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Vitalux Plus Omega kapsule so vam na voljo 20% ugodneje.

Vitalux Plus Omega kapsule so vam na voljo 20% ugodneje.

Vitalux Plus Omega kapsule so prehransko dopolnilo z vitamini in minerali. Cink ima vlogo pri ohranjanju vida. Vitamin E in C, baker in cink imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Prehransko dopolnilo je namenjeno bolnikom s starostno okvaro rumene pege oziroma osebam s povečanim tveganjem za pojav starostne okvare rumene pege.

Na pomanjkanje vitaminov in mineralov lahko vplivajo naslednji dejavniki: starost, neprimerna prehrana, prevelika izpostavljenost naravni svetlobi (sončenje, smučanje,...), prevelika izpostavljenost umetni svetlobi (gledanje televizije, delo z računalnikom, ...), izčrpanost in stres, onesnaženje, uživanje zdravil, uživanje alkohola, kajenje.

Akcija traja od 30.4. do 31.5.2020.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.