29. 9. 2019

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Zdravje je naša najpomembnejša vrednota in ker so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični, je bilo osnovno vodilo podjetja NOW ob ustanovitvi leta 1968, ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa na tržišču, kjer so sintetične sestavine v neobvladljivem porastu.

Zavezanost naravnim sestavinam
Za vključitev v prehransko dopolnilo ali hrano je potrebna le minimalna obdelava mineralov, poljščin, rib, zelišč ali ostalih virov. Mnogi vitamini, minerali in ostale aminokisline se nahajajo v več optično različnih kemijskih oblikah – v obliki, ki je naravna in v oblikah, ki jih ni moč najti v naravi. NOW FOODS uporablja izključno le naravno in naravi identično. Ravno tako pa je pomembno, česa izdelki NOW ne vsebujejo, zato so:

  • brez GSO (gensko spremenjeni organizmi),
  • brez težkih kovin,
  • brez hidrogeniranih maščob in umetnih trans maščob,
  • brez hormonov,
  • brez obsevanja surovin.

Podjetje opravi kar 16.000 analiz in testov mesečno na vhodnih surovinah, sestavinah in tudi končnih produktih, ki jih testira na različne nečistoče, težke kovine, pesticide in polnila. Danes je NOW eno od vodilnih podjetij na svetu na področju naravnih prehranskih dopolnil, prehranske znanosti in razvoju tehnologij, kakor tudi dobitnik številnih nagrad.

V mesecu oktobru so vam naravna prehranska dopolnila NOW na voljo 15% ugodneje.*

Akcija traja od 1.10. do 4.11.2019.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo, popusti ne veljajo za pakete izdelkov, ki se že prodajajo po ugodnejših cenah.

Akcija je potekla.