18. 3. 2019

Vsi izdelki Lactogyn so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Vsi izdelki Lactogyn so vam na voljo 15% ugodneje.

Lactogyn - pomoč pri obnovi in vzdrževanju naravnega ravnovesja vaginalne mikroflore.

Lactogyn kapsule (prehransko dopolnilo) vsebujejo seva bakterij Lactobacillus rhamnosus GR-1 in Lactobacillus reuteri RC-14, ki se naravno nahajata v zdravi vaginalni mikroflori.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Lactogyn vaginalne kapsule (medicinski pripomoček) poleg sevov bakterij, vsebujejo tudi mlečno kislino, ki zagotavlja kislo okolje (pH) nožnice, kar še dodatno ščiti sluznico. Seva bakterij Lactobacillus rhamnosus GR-1 in Lactobacillus reuteri RC-14 s svojim delovanjem na naraven način varujeta pred okužbami, zavirata naseljevanje in rast bolezenskih mikroorganizmov. Zmanjšujeta neprijetne simptome (ščemenje, srbečico in izcedek) in pojav ponavljajočih se vaginalnih vnetij ter obnavljata in vzdržujeta naravno ravnovesje vaginalne mikroflore.

Lactogyn posebej priporočamo pri obremenitvah zaradi stresa, zmanjšani odpornosti ali med uporabo snovi, ki vplivajo na kakovost vaginalne mikroflore (npr. uporaba mila, antibiotikov, kontracepcijskih tablet).

Vsi izdelki Lactogyn so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 13.3.2019 do razprodaje akcjiskih zalog.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Akcija je potekla.