30. 10. 2020

Vsi izdleki kozmetike REN so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Vsi izdleki kozmetike REN so vam na voljo 20% ugodneje.

Od ustanovitve, leta 2000, je REN postal kultno priljubljen med lepotnimi strokovnjaki in uporabniki. Danes pa je na voljo v različnih trgovinah, lekarnah in zdraviliščih v več kot 50 državah po vsem svetu. REN Clean Skincare vam podari negovano in lepšo kožo, ki zgleda mlajše dlje časa. Filozofija o čisti negi kože je predstavljena s tremi besedami:

Učinkovitost, čistost, zadovoljstvo. 

Učinkovitost
REN vam nudi revolucionarno oblikovane izdelke, z najnovejšimi raziskavami ter strogo testirane izdelke s klinično dokazanimi rezultati. Kar nudite svojemu telesu  je ključno. Izbiramo samo biološke in vaši koži prijazne aktivne snovi. Izbrane sestavine ščitijo učinkovitost formule ter tako uporabo izdelkov naredijo še bolj zabavno. Rezultat? Čista in varna nega kože, brez toksinov, krutih ali spornih kemikalij ter potencialnih dražilnih snovi. 

Čistost
REN uporablja samo 100% rastlinske in mineralno dobljene sestavine, ki so brez koži neprijaznih sintetičnih sestavin.* Čisto. To je več kot pridevnik. Recite "DA" naravnim biološkim aktivnim snovem, ki pomagajo, da si koža sama pomaga in “NE” kemikalijem ter odpadkom. Dober izgled + dobro delo = dobro počutje. To naj bi bilo preprosto, kajne? Toda nekatere običajne nege lahko dejansko škudjejo vaši koži in našemu planetu. Mi smo na misiji, da to spremenimo, vse v čisto. 

Zadovoljstvo
Verjamemo, da lahko uporaba REN izdelkov naredi svet nekoliko lepši. Zastavili smo si nove cilje, da očistimo naš planet.

  • nič odpadkov do leta 2021.
  • 100-odstotna reciklirana embalaža,
  • ponovna upopraba embalaž
  • embalaže predelane iz plastike pridobljene iz oceanov.

Prizadevamo si za prihodnost brez odpadkov. Za reševanje te problematike smo se že podali na misijo čiščenja plaž in oceanov po vsem svetu  s svetovnim aktivističnim partnerjem Surfrider, katerega podpirata tudi kraljevi par vojvoda Harry in vovodinja Meghan Sussexa. 

Se nam pridružiš? Vsakič ko se odpravš na obalo poberi tri odpadne embalaže in skupaj očistimo naš planet, da nam bo lepše! 

REN vam je na voljo 20% ugodnje.

Akcija traja od 1.11. do 30.11.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.