5. 6. 2016

XL-S medical vam je na voljo 10€ ugodneje! poteklo

XL-S medical vam je na voljo 10€ ugodneje! - Slika 1

XL-S Medical medicinski pripomoček namenjen preprečevanju in zdravljenju čezmerne telesne mase. Vsebuje patentiran kompleks vlaken rastlinskega izvora Litramine, pridobljen iz izbranih posušenih kaktusovih listov Opuntia ficus-indica z dodanimi vlakni rastline Acacia spp. Dodatno je obogaten z esencialnimi v maščobi topnimi vitamini A, D in E in nima znanih neželenih učinkov.

  • XL-S Medical zmanjša energijsko vrednost maščob, saj veže 28 % zaužitih maščob in tako dokazano pomagajo pri izgubi telesne mase. (vir: 1. ,2.)
  • Dodana vlakna v prebavnem sistemu nabreknejo in dajejo občutek sitosti ter uravnovesijo prebavo.
  • Zniža se raven »slabega« holesterola LDL-C tudi za 10%.(vir: 1. , 2.)

XL-S Medical tablete je potrebno zaužiti po vsakem obroku. Netopna vlakna se sprostijo in nase vežejo maščobo. Nastane kompleks maščobnih vlaken, ki je prevelik za absorpcijo v telo in se tako izločijo po naravni poti z blatom.

XL-S Medical je odlična pomoč pri zmanjševanju telesne mase za posameznike, ki se zdravo prehranjujejo in so telesno aktivni.

 1. In vivo pilotna klinična študija, pooblaščena s strani Analyze & Realize AG Berlin, Nemčija, s placebom kontrolirana, dvojno slepa klinična študija, n = 10 (5 žensk, 5 moških, običajnih). Vsak prostovoljec je po obroku jemal 1,6 g Litramine ali enak odmerek placeba. 7-dnevno obdobje čiščenja, 7-dnevno obdobje testiranja. Kriterij ocenjevanja: steatoreja.

2. In vivo, dvoročna, naključna, dvojno slepa, s placebom kontrolirana študija izvedena na udeležencih v Nemčiji v njihovem domačem okolju, s točno določeno dieto, ki vsebuje 2,500 kcal, od tega 30 % maščob. Udeleženci so jemali 1,07 g Litramine ali placebo, trikrat dnevno, tri dni.

V mesecu juniju vam je XL-S Medical na voljo 10€ ugodneje.

Akcija traja od 1.6. do 30.6.2016

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.