16. 1. 2017

Zakaj sem se odločila za preobrazbo z nuMe?

Zakaj sem se odločila za preobrazbo z nuMe? - Slika 1

Moj odnos do hrane je bil vedno nekaj posebnega. Jaz sem živela, zato da jem in ne jedla, zato da »preživim«. Odkar pomnim, sem gurmanka in imam rada predvsem zelo mastne stvari, nabite z OH-ji. S tem sicer ni nič narobe, dokler količine ostajajo v zmernih okvirjih.

Sem pa tudi čustven jedec. Kaj mislim s tem? Skozi leta sem ugotovila, da imam obdobja, ko se prenajedam. Ko se dobesedno bašem. Pice, testenine, bureki, burgerji, kitajska… vse, kar je mastno in ima po vrhu (če je možno) še veliko sira. Postala sem pozorna in ugotovila, da se ta vzorec ponovi vsakič, ko sem pod stresom. In to tistim, ki mi predstavlja krizo za preživetje – služba, finance in podobno. Stres na čustvenem področju pa povzroči ravno nasprotno – nič ne spravim vase, kar slabo mi je, ko pomislim na hrano.

In tako sem se po skoraj 4ih letih po porodu KONČNO vzela v roke in odločila, da temu naredim konec. Da spremenim svoje vedenjske vzorce, ki so mi onemogočali, da se vrnem v staro dobro formo. Da se ne zatekam več k hrani, ko začutim praznino v sebi ali pa ko potrebujem tolažbo. Da zopet začutim, kako se je počutiti dobro v svojem telesu in pridobim nazaj tisto izgubljeno samozavest.

Tukaj ne gre samo za kilograme. Gre za celovit paket – nuMe prehrana, sprememba vedenjskih vzorcev skozi NBG coaching in tudi NBG vadbeni načrt, ki ga lahko izvajam kar v udobju svoje dnevne sobe. In to sem dobila v nuMe paketu. Poskrbi za to, da z nuMe prehrano z minimalnim vnosom kalorij v svoje telo vneseš vse, kar potrebuje. Hkrati ponuja coaching in motivacijo za prenovljen odnos do sebe. In pa vadbe, za moje tarčne predele, ki bodo napredek samo še izboljšale in pripomogle k povišanju samozavesti.

Torej – za ta korak sem se odločila, ker pogrešam svoje počutje, ki sem ga imela pred porodom oz. zanositvijo. Ko sem se počutila odlično, imela veliko energije in dovolj zanosa za vse, česar sem se lotila. In verjamem, da bom z nuMe zopet prišla do te točke.

Moj cilj: – 5kg, – nekaj centimetrov, + mišična masa, preobrazba miselnosti in dobra fizična forma.

Avtor: Laura Borota, www.njenapot.si