1. 5. 2017

Allergoff - Inovacija v terapiji in preventivi alergij. poteklo

Allergoff - Inovacija v terapiji in preventivi alergij. - Slika 1

Pršilo Allergoff se uporablja za zmanjševanje tveganj pri vdihovanju alergenov, prisotnih v hišnem prahu, zato je pomemben dejavnik zaščite pred alergijami, predvsem tistimi, ki so lahko vzrok za nastanek preobčutljivostnih reakcij.

Zmanjšuje moč alergijskih obolenj in ščiti pred poslabšanjem alergij, ki so posledica visoke koncentracije alergenov.

Dolgotrajna zaščita proti glavnim alergenom v hišnem prahu:

  • Pršice
  • Cvetni prah
  • Spore plesni
  • Alergeni domačih živali

Mehanizem delovanja pršila Allergoff:

Pršilo Allergoff zagotavlja dvojno zaščito:

  • Nevtralizira vse glavne alergene prisotne v hišnem prahu
    Pršilo Allergoff vsebuje vodno suspenzijo mikrokapsul. Jedro mikrokapsule vsebuje mešanico snovi, ki vplivajo na kemično sestavo delcev z alergijskimi lastnostmi tako, da le-te izgubijo svoje patogene lastnosti.
  • Veže delce alergenov v hišnem prahu
    Pri nanosu pršila Allergoff na površino, mikrokapsule tvorijo polimerni film, ki veže nase alergene prisotne v hišnem prahu in s tem zmanjšuje tveganje vdihovanja alergenov.

Tehnologija počasnega sproščanja je najnovejša tehnologija mikroenkapsuliranja, ki omogoča dolgotrajno zaščito pred alergeni prisotnimi v hišnem prahu že po prvem nanosu. Vrednost učinkovitih in dolgoročnih zaščitnih lastnosti pršila Allergoff je dokumentiran v laboratorijskih testih. Ti testi so potrdili popolno inaktivacijo alergenov pršic še 6 mesecev po prvi uporabi. 

Neodvisni testi so dokazali anti-alergijsko zaščito za celih 6 mesecev.*

Ob nakupu pršila Allergoff prejmete darilo: Derma Losjon za kožo - Gloves In A Bottle (2 x 5 ml)*!

Akcija traja od 8.5.2017 do razdelitve zalog daril.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

*Rokavice v steklenici (Gloves In A Bottle) je zaščitni losjon, ki se lahko uporablja po vsem telesu.Losjon se veže z zunanjo plastjo kože in ustvari zaščitno bariero, ki zagotavlja naravno vlaženje in zaščito pred zunanjimi elementi. Ena glavnih prednosti pred ostalimi losjoni je, da se ne spere! Odstrani se z naravnim luščenjem povrhnjice kože, kar omogoča večurno zaščito in učinkovitost.

**Klinična študija (Bydgoszcz, nov.2002, prof.DMSc. M. Czerwionka-Szaflarska) in Ludwik Rydygier Medical University in Bydgoszcz, je dokazala učinkovito zmanjšanje alergičnih reakcij pri vseh pacientih (otroci med 1,5-16 letom).

Akcija je potekla.