1. 10. 2018

Blue Cap izdelki so vam na voljo 15% ugodneje. do 5. 11. 2018

Blue Cap izdelki so vam na voljo 15% ugodneje.

Blue Cap - je kozmetika za nego kože z molekularno aktivirano sestavino cinkovim piritionom (Zync Pyrithione), ki ima močno delovanje na površini in v notranjosti kožnega sloja.

Stimulirane molekule cinkovega piritiona povečajo učinkovitost pri negi suhe, razpokane kože in kože, nagnjene k prekomernemu luščenju.

Izdelki kozmetične linije Blue Cap so na voljo v obliki kreme, gela za tuširanje, šampona ter pršila in se uporabljajo za nego pri:

  • psoriazi (luskavici),
  • atopijskem in seboreičnem dermatitisu
  • ekcemu in trdovratnem prhljaju.

Olajšajo srbenje, odpravljajo luskasto kožo na telesu in lasišču ter izboljšajo videz kože. Kožno naravno vlažijo in odpravljajo presežek maščobe.

Metoda molekularne aktivacije
Prednosti izdelkov so v postopku molekularne aktivacije, skozi katero se pribitek elektronov, molekule posameznih učinkovin dvigne na višji energetski nivo, poveča njihovo antioksidativno moč ter posledično njihovo učinkovitost. Postopek (biokataliza) molekularne aktivacije tako bistveno izboljša biološko aktivnost in biokemijsko odzivnost molekul vseh antioksidantov. Ker Izdelek vsebuje cink pa sodeluje ter pripomore tudi k procesu samoobrambe kože ter procesu eksfoliacije.

Vsi izdelki Blue Cap so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 1.10. do 5.11.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.