5. 3. 2021

CeraVe končno tudi v Sloveniji.

CeraVe končno tudi v Sloveniji.

Poslanstvo blagovne znamke CeraVe je razvoj formul v sodelovanju z dermatologi, ki bodo pomagale obnoviti zaščitno pregrado kože in hkrati zagotovile izkušnjo elegantne teksture uporabnikom po vsem svetu. 
 
Glavne sestavine CeraVe kozmetike so ceramidi, najpomembnejši element zaščitne pregrade kože, ki so ključni za ohranjanje zdravja kože. Z leti se zaradi zunanjih in notranjih dejavnikov ceramidi izčrpajo, kar privede do dehidrirane, suhe in razdražene kože.  
CeraVe pomaga obnoviti raven treh bistvenih ceramidov, potrebnih za zdravje in udobje kožne pregrade. Edinstvena kombinacija treh bistvenih ceramidov, ki nadomestijo ceramide v koži, odpravljajo znake suhosti, povečujejo raven vlažnosti in obnavljajo pregradno funkcijo kože.
 
Leta 2005 so dermatologi znamke Cerave razvili linijo izdelkov za nego kože, obogateno s kombinacijo treh ključnih ceramidov (ceramidov 1, 3 in 6-II), maščobnih kislin in drugih lipidov, ki pomagajo izboljšati stanje naravne kožne pregrade in jo okrepiti.
 
Revolucionarni sistem sproščanja je bil razvit in poimenovan tehnologija multivesikularne emulzije (MVE), ki 24 ur, sloj za slojem, sprošča vlažilne sestavine, ki ohranjajo kožo mehko ves dan.
 
S kombinacijo ceramidov in tehnologije MVE je znamka CeraVe leta 2006 na trg postavila tri glavne izdelke: vlažilno kremo, vlažilni losjon in vlažilni čistilni izdelek.