20. 1. 2016

Comvita - poklon narave v mesecu februarju 10% ugodneje. poteklo

Comvita - poklon narave v mesecu februarju 10% ugodneje. - Slika 1

Ustanovitelj Comvite, Claude Stratford, se je leta 1974 pri svojih 63-ih letih pričel ukvarjati z zdravo prehrano in mislijo na čisto okolje. Kmalu se mu je pridružil še Alain Baugen, ki je verjel v moč in koristnost naravnih izdelkov za zdravo življenje. 

Skupaj sta pokazala svetu in mu pomagala spoznati že starodavno vedenje o zdravilni moči, ki jo ponuja narava. Danes, po toliko letih, njuna filozofija ostaja enaka - delati s strastjo za dobro ljudi in njihovo zdravje.

Comvita razume naravo in delovanje človeškega telesa, zato skrbi za vaše zdravje le z najčistejšimi naravnimi oblikami svojih izdelkov. Verjame, da ima narava ključ za boljšo kvaliteto življenja, ki je z modernim načinom življenja tako osiromašena.

Podjetje Comvita je največji svetovni proizvajalec in prodajalec UM® Manuka medu. Njihove blagovne znamke so dobro poznane in zaupanja vredne zaradi visoke kvalitete in učinkovitosti njihovih naravnih proizvodov.

V mesecu februarju so vam izbrani izdelki Comvita na voljo 10% ugodneje.

Akcija traja od 1.2. do 29.2.2016.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.