30. 10. 2020

Delarom vam je na voljo 30% ugodneje. poteklo

Delarom vam je na voljo 30% ugodneje.

Delarom z združevanjem naravnih izvlečkov rastlin in eteričnih olj, znanih po blagodejnih vplivih na počutje in razpoloženje, ustvarja naravne in inovativne formule, ki so dokazano učinkovite za kožo. Ker gre užitek tudi skozi dotik in preprostost, je DELAROM razvil topljive in lahke teksture, ki so nežno parfumirane, predvsem pa ne vsebujejo parabenov, fenoksietanola, silikonov, mineralnih olj, sestavin živalskega izvora… da bi bili kar se da učinkoviti in kar najbližje naravi.

Cilj nove kozmetične linije, ki išče avtentičnost, naravnost in spoštuje okolje, je združiti učinkovitost, harmonijo, ravnovesje in užitek.

Delarom in narava
Že od začetkov se je človek obračal k rastlinam, da bi se z njimi hranil in v njih našel lepotilne izvlečke. Tako so že od 4000 let pr.n.št. naprej Kitajci in Egipčani za zdravje, ugodje, lepoto in parfume uporabljali aromaterapijo in fitoterapijo. Ker so torej blagodejni učinki narave vsem dobro znani, DELAROM osnovne sestavine in dišave črpa iz sredozemske regije : pomaranče, sezam, marelice, nepozebnik, lipa, olive, sivka, itd… In ponuja formule, ki vsebujejo kar največ naravnih rastlinskih izvlečkov. Danes kar 50% izdelkov DELAROM vsebuje biološko pridelane sestavine.

Delarom in arome
Aromakologija preučuje vpliv dišav določenih rastlin na obnašanje in razpoloženje. Delarom v svoji liniji izdelkov uporablja uravnotežene in proti stresne dišave, namenjene spodbujanju energij. Delarom je rastline izbral zaradi njihovih bogatih vonjev, a tudi zaradi kakovosti njihovih eteričnih olj. Izdelki Delarom vsebujejo rastlinska in eterična olja večinoma sredozemskih rastlin, nekateri pa so celo čisti kozmetični koncentrati. Pomagajo čistiti, pomirjati, poživljati, pospeševati izločanje toksinov, vzpostavljati ravnovesje in sproščati. Sveže aromatične dišave vsak dan sproščajo, prinašajo občutek ugodja in krepijo.

Delarom in lepota
Rastlinski, aromatični in naravni koncentrati Delarom kožo naredijo jasno in ji povrnejo sijaj. Kreme, olja, losjoni in serum kožo okrepijo, poživijo in olepšajo. Z Delaromom koža ponovno dobi svoj svež in naraven videz.

Delarom vam je na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 1.11. do 30.11.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.