1. 12. 2020

Eterična olja Eteris so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Eterična olja Eteris so vam na voljo 20% ugodneje.

Naj vas skozi decembrski vrtiljak doživetij pospremijo vrhunska eterična olja iz linije Eteris.

Da bo zares dišalo po praznikih, lahko uporabite eterična olja nageljnovih žbic, pomaranče, cimeta ali jelke. Če vas decembra od vsega najbolj veseli počitek in sproščanje, so dobra izbira eterična olja bosvelije, ilang-ilanga ali nerolija. 

Ne glede na to, s kakšnim namenom bodo povsem naravna eterična olja Eteris razvajala vaš nos, telo in duha, so razlogi, zakaj izbrati ravno ta eterična olja, enaki: 

  • imajo skrbno preverjeno botanično in geografsko poreklo ter način pridobivanja,
  • izvajamo natančne analize z najsodobnejšimi tehnologijami. Vsi analizni certifikati, do njih lahko dostopate tudi preko QR kode na etiketah posameznih eteričnih olj,
  • dosledno upoštevamo aromaterapevtske standarde,
  • eterična olja Eteris so shranjena v visokokakovostni stekleni embalaži v temnomodri barvi, ki preprečuje prehod svetlobe in s tem oksidacijo olj. 

In še namig: če bo imel po novoletni zabavi v vašem telesu svojo zabavo še maček, si le privoščite kopel in vanjo nakapajte pet kapljic eteričnega olja brina in tri kapljice rožmarina. Eterična olja citrusov pa vam bodo pomagala pregnati sivo razpoloženje, ki ga tako rad s seboj prinese januar.

Od 1.12. do 25.12.2020 so vam izdelki Eteris na voljo 20% ugodneje.

Za vas smo pripravil tudi poučen članek o aromaterapija, ki ga najdete tukaj.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

 

Aromacert

Akcija je potekla.