Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
31. 1. 2018

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Atopijski dermatitis je kožna bolezen, ki prizadene okrog 2–5 % odraslih in kar 10–20 % otrok po vsem svetu. Gre za kronično, dolgotrajno stanje, za katerega so značilni suha, luskava in razdražena koža ter občasni izbruhi z bolj mučnimi simptomi. Zdravilo za to bolezen še ne obstaja, z redno in dosledno nego pa lahko kožo zaščitimo.

Atopijski dermatitis – znan tudi kot atopijski ekcem – je kronična kožna bolezen, ki prizadene obraz in telo dojenčkov, otrok in odraslih. Pojavnost bolezni se povečuje, še posebej v zahodnem svetu, število primerov pa se je v zadnjih 30 letih povečalo za dva- do trikrat. Pravega vzroka za atopijski dermatitis ne poznamo, obstajajo pa dokazi, da je povezan z astmo in senenim nahodom.

Za atopijski dermatitis še ni znanega zdravila, vendar obstajajo številni načini, s katerimi lahko bolniki negujejo svojo atopijsko kožo in celo podaljšajo čas med izbruhi.

Najpomembnejše je, da kožo stalno vlažimo z vlažilnimi izdelki in tu izdelki linije AtopiControl delujejo kot odlična vsakodnevna nega, ki pomaga nadzirati potek bolezni in podaljševati obdobja brez izbruhov.

Vsakodnevna osebna nega pri atopijskem dermatitisu na telesu

Čeprav se sprožilci razlikujejo od človeka do človeka, obstaja kar nekaj sprememb življenjskega sloga, ki učinkovito pomagajo bolnikom:

  • Nizki temperatura in vlažnost v prostoru preprečujeta potenje.
  • Nosite oblačila, ki dajejo mehak občutek na koži. Bombaž je udoben in pozimi lahko nosimo več plasti. Izogibajte se grobim teksturam, kot je volna, in nezračnim tkaninam, kot je najlon.
  • Izdelke za nego kože hranite v hladilniku, saj hladne kreme pomagajo ublažiti srbečico.
  • V dnevnik zapisujte vse sprožilce, ki povzročajo izbruhe.
  • Počitnice preživite v hladnih do zmerno toplih podnebjih – kjer ni niti prevroče niti premraz.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 12.2. do 22.2.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.