26. 10. 2017

Fina straniščna zgodba - visett Swipoo

Fina straniščna zgodba - visett Swipoo  - Slika 1

Vsi gremo najraje na stranišče doma, kjer gre vse skupaj najlažje, poleg tega se lahko takoj po tem še stuširamo in stopimo lahkotnejši in sveži nazaj v dan.

A kaj, ko 'kakanje' samo doma skorajda ni možno. Če si cel dan od doma, če potuješ in če se ti preprosto dogaja preveč stvari, je domače stranišče preprosto premalo. Imaš tudi ti tisto rutino – pobrišeš ali celo razkužiš straniščno desko, mencajoče, ker te že tako tišči, nanjo položiš papir, se sprostiš in narediš, kar je pač potrebno … Medtem iz torbice izvlečeš vlažilne robčke in se obrišeš najprej s suhim papirjem, potem z vlažilnim in na koncu spet s suhim … In včasih se zgodi, da voda iz kotlička vsega tega preprosto ne zmore odplaviti … In stojiš tam, da se kotliček spet napolni, potegneš … nič. Ne veš, kaj bi … Saj si že opazila znak na embalaži, da vlažilnih robčkov ne smeš metati v školjko, a kam jih boš dala? Umazane v smeti, da bo smrdelo, poleg pogleda v koš, ki ga ne privoščiš nikomur?!

Ali drugi primer: Vlečeš tiste vlažilne robčke, nerodno sediš na stranišču, ker v roki držiš plašč in torbico in vrečko, robčki pa se iz embalaže kar izvijajo drug za drugim …

Že swipaš?
Pa sem našla nekaj novega - Visett Swipoo. Takoj sem ga preizkusila, ker je brez konzervansov, parabenov in umetnih dišav ter z negovalnim avokadovim oljem. Tako kot prej vlažilni robčki, za katere sem dajala celo bogastvo, če sem jih hotela kupiti z zgornjimi oznakami, torej čim bolj naravne in po možnosti še negovalne. Pa pozabiva na robčke, za katere me med drugim (ker sem pač malo bolj eko dušica) močno skrbi, v kolikšni meri se sploh razgradijo.

Toaletna pena
Pena za intimno nego se vsekakor razgradi in je veliko bolj ekološka in praktična. Ne, ne umivam se s peno, še vedno imam najraje vodo. A po novem namesto vlažilnih robčkov, ko grem na stranišče sredi dolge poti na avtocesti ali letališču, ali ko sem od doma sredi opravkov, uporabljam vlažilno peno Visett Swipoo v priročni embalaži, ki jo lahko pospravim tudi v najmanjšo torbico. To je posebna koži prijazna pena v razpršilniku, ki navadni toaletni papir preobrazi v navlažene in mehke brisačke, ki poskrbijo za mojo popolno higieno. Neguje intimni predel z dragocenim hranilnim avokadovim oljem, zanjo pa pravijo, da je tudi prava blaginja za analne težave, kot so hemeroidi, analne razpoke ter fistula.

Jaz torej swipam.
Ker ne maram zamašenih straniščnih odtokov. Ker sem rada čista. Ker kupujem izdelke brez parabenov, konzervansov, umetnih dišav. Ker obožujem negovalno avokadovo olje. In ker je toaletna pena bolj praktična od toaletnega vlažilnega papirja.

Prispevek je pripravilo podjetje BolNatur, Marko Zupan s.p.