13. 6. 2019

Hidrasec 100 mg - učinkovito zdravilo za zdravljenje akutne driske pri odraslih.

Hidrasec 100 mg - učinkovito zdravilo za zdravljenje akutne driske pri odraslih.

Zdravilo Hidrasec 100mg trde kapsule je učinkovito zdravilo pri zdravljenju akutne driske pri odraslih in zdravilo zaseda prvo mesto v potovalni lekarni.

Potovalno drisko ima skoraj tri četrine ljudi, kar dva od desetih pa obležita v postelji. Drisko lahko povzročijo virus, bakterija ali parazit, ki jih večinoma zaužijemo s kontaminirano hrano in pijačo.

Kaj je driska?

Driska je odvajanje tekočega blata večkrat dnevno. Če traja do 14dni je to akutna driska. Akutna driska se pojavi nenadoma in je največkrat posledica okužbe. Drisko lahko povzročijo virusi, bakterije ali paraziti, ki jih večinoma zaužijemo s kontaminirano hrano in pijačo.

Driska vam prav gotovo lahko zagreni počitnice, ko sproščujoče trenutke pokvarijo trebušni krči, slabost in nenehno iskanje stranišča.

Kaj je zdravilo Hidrasec 100 mg trde kapsule?

Zdravilo HIDRASEC 100 mg trde kapsule je učinkovito zdravilo za zdravljenje akutne driske, ki naj bi ga imel vsak v svoji domači in potovalni lekarni. 

Učinkovina racekadotril v zdravilu Hidrasec 100 mg trde kapsule deluje tako, da zmanjša količino vode v blatu in s tem skrajša čas trajanja driske, zmanjša število odvajanj blata in zmanjša izgubo tekočine, ki lahko povzroči hudo dehidracijo.

Učinkuje hitro in s tem omogoči, da bo vaš vsakdan spet prijetnejši.

Za odrasle je zdravilo HIDRASEC 100mg trde kapsule na voljo brez recepta v vseh lekarnah po Sloveniji

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Prispevek je pripravilo podjetje Mylan Healthcare d.o.o..