3. 2. 2020

Inhalatorji Microlife so vam na voljo 10% ugodneje. do 3. 3. 2020

Inhalatorji Microlife so vam na voljo 10% ugodneje.

Inhalatorji Microlife so vam na voljo 10% ugodneje.

  • Microlife NEB 400, kompresorski inhalator za otroke - Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Zelo fleksibilen kompresorski inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo. 
  • Microlife NEB 800, inhalator za zaščitno mrežico - Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Za enostavno in prijetno uporabo tudi, ko ste na poti.
  • Microlife Neb 100 B, inhalator - Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo.
  • Microlife NEB 50B, inhalator - Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo.

Akcija traja od 3.2. do 3.3.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Medicinski pripomočki.