3. 12. 2018

Izbrana prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrana prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Da bi v hladne zimske dni vstopili brez zdravstvenih težav, moramo poskrbeti za svoj imunski sistem, ki nas ščiti pred vdorom patogenov, raznih toksinov, hkrati pa uravnava notranjo homeostazo preko zelo zapletenih bioloških procesov. Z naraščanjem stopnje fiziološkega, psihološkega in fizičnega stresa,  potrebuje telo za svoje nemoteno delovanje vse večjo podporo. Ta podpora je mogoča s specifičnimi sestavinami, med katere sodijo esencialni vitamini in minerali.

Brez vitamina C ne gre, saj se v raznih stresnih okoliščinah, boleznih in vnetjih, enolični prehrani ter kajenju vitamin C porablja bistveno hitreje kot sicer. Njegov dodaten vnos je zato v teh stanjih zelo priporočljiv. Pomemben je za ohranjanje ravnovesja imunskega sistema, saj poveča tvorbo belih krvnih celic in tudi absorpcijo železa iz črevesja. Ker je močan antioksidant, nas ščiti pred okužbami in oksidativnim stresom.

Izbrani izdelki NOW so vam na voljo 15% ugodneje.*

*Akcija traja od 30.11. do 15.12.2018.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo, popusti ne veljajo za pakete izdelkov, ki se že prodajajo po ugodnejših cenah.

Akcija je potekla.