5. 10. 2020

Izbrani izdelki Aqua Maris so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki Aqua Maris so vam na voljo 20% ugodneje.

Izbrani izdelki Aqua Maris so vam na voljo 15% ugodneje.

Nosna pršila Aqua Maris temeljijo na naravni vodi iz Jadranskega morja, ki vlaži in čisti suh, razdražen nos. Aqua Maris je 100% naravno pršilo za nos, ki izpira viruse in bakterije, minerali iz morja pa podpirajo zaščitno funkcijo nosne sluznice.

Namenjen je vsakodnevni uporabi, za otroke in odrasle. Lahko ga uporabljajo nosečnice, doječe ženske ter starejše osebe.

Ne vsebuje aditivov in konzervansov.

Aqua Maris Baby pršilo za nos, 50 ml
Za najmlajše je za potrebe izpiranja nosne sluznice primerna izotonična raztopina jadranske morske vode Aqua Maris Baby pršilo. 100% naravno pršilo za nos. Uporablja se za izpiranje izločkov, prašnih delcev, bakterij, virusov in alergenov iz dojenčkovega nosu. Namenjeno je otrokom s prehladom in alergijami.

Primeren za vsakodnevno uporabo od otrokovega rojstva dalje. 

Brez konzervansov in aditivov. 

Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 ml in Aqua Maris Classic pršilo za nos, 30 ml
Izotonična morska voda iz Jadranskega morja, izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Za vsakodnevno uporabo. Brez konzervansov in aditivov. 

Aqua Maris Strong pršilo za nos, 30 ml
Hipertonična morska voda iz Jadranskega morja, na naraven način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi. 100% naravno pršilo za nos.

Priporočljivo je za osebe z zamašenim nosom in oteženim dihanjem, uporablja pa se lahko samostojno ali v kombinaciji s  standardno terapijo. 

Izdelek je primeren za odrasle in otroke, starejše od 3 let. Varen za uporabo pri nosečnicah.

Brez konzervansov in aditivov. 

Opomba:
Aqua Maris Classic, Aqua Maris Strong: ni posebnih pogojev shranjevanja. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte proizvoda po preteku roka uporabnosti.

Aqua Maris Clean in Aqua Maris

Baby pršilo: zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte proizvoda po preteku roka uporabnosti. 

Akcija traja od 5.10. do 30.10.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.