1. 2. 2019

Izbrani izdelki Avene za nego suhe kože so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki Avene za nego suhe kože so vam na voljo 20% ugodneje.

Avène TriXera NUTRITION za suho do zelo suho občutljivo kožo, hranljiva nega za celotno družino. Dojenčki, otroci in odrasli. Za obraz in telo. Brez dišav.  Brez parabena, brez silikonov, brez fenoksietanola.  Zagotavlja hranljivo, hipoalergeno zaščito. Obnavlja pregradno funkcijo kože in pomirja občutek zatezanja, zahvaljujoč kombinaciji: Selectiose, lipidni trio in termalna voda Avène. Bogat balzam, fluidne in zelo hranljive teksture.

Avène XeraCalm A.D vsebuje edinstveno aktivno sestavino I-modulia, ki je varna in izjemno učinkovita pri odpravljanju težav na koži, nagnjeni k atopiji in suhi koži, ki srbi. Po 12-tih letih biotehnoloških raziskav, so v Laboratoires Pierre Fabre ustvarili sestavino I-MODULIA , ki deluje neposredno na občutek srbenja, ki je posledica suhosti kože, zmanjšuje rdečico in/ali razdraženost kože zaradi preobčutljivosti. Cer-Omega obnavlja zaščitno plast kože in krepi njeno odpornost. Termalna voda Avène deluje proti draženju in pomirja kožo. Občutek srbenja izgine. Avène XeraCalm A.D je izdelana s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim in edinstvenim standardom proizvodnje v svetu, ki omogoča minimalistično formulo, saj izdelkom ni potrebno dodajati parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija tako koži, nagnjeni k atopiji zagotavlja popolno varnost. 

Avène Cold Cream  je bogate in kremne teksture, zasnovana posebej za občutljivo suho kožo otrok in odraslih. Nežnega in prijetnega vonja. Linija izdelkov na osnovi Avène Cold Kreme je nastala po vzoru tradicionalne formule iz francoske farmakopeje. V svoji recepturi  vsebuje beli čebelji vosek, parafinsko olje in termalno vodo Avène, ki deluje proti draženju in pomirja kožo. Izdelki so namenjeni za nego in zaščito naravno suhe kože otrok in odraslih, saj s svojimi sestavinami nadomeščajo pomanjkanje lipidov in vode ter obnavljajo hidrolipidni sloj kože.  

Avène Akérat 10 krema za telo, za kožo nagnjeno k keratoznim spremembam (izrazito suha, groba luskasta koža). Zahvaljujoč sestavinam je Akérat 10 krema za telo popoln in edinstven odgovor na tovrstvne težave pri občutljivi koži. Termalna voda Avène deluje proti draženju in pomirja kožo, medtem ko vlažilne, emolientne in keratolitične sestavine zmanjšajo občutek zategovanja in luskanja kože. 

Avène Akérat 30 krema za lokalizirane predele  za nego suhe kože, nagnjene k hiperkeratozi, za lokalizirane in zelo zadebeljene plasti kože (komolci, kolena, pete, otiščanci in lasišče). Zahvaljujoč sestavinam je Avène Akérat 30 krema za lokalizirane predele popoln in edinstven odgovor na tovrstvne težave pri občutljivi koži. Termalna voda Avène deluje proti draženju in pomirja kožo, medtem ko vlažilne, emolientne in keratolitične sestavine zmanjšajo občutek zategovanja.

Avène bogata in zelo bogata hranljiva krema je namenjena suhi, občutljivi koži. Vsebuje termalno vodo Avène, ki deluje proti draženju in pomirja kožo. Pomaga pri obnovi zaščitnega hipolipidnega sloja na površini kože. Obogatena z vitamini C in E ter antioksidanti pomaga pri revitalizaciji in dodatni zaščiti kože.

Izbrani izdelki Avene za nego suhe kože so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 1.2. do 10.2.2019.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo, popusti ne veljajo za pakete izdelkov, ki se že prodajajo po ugodnejših cenah.

Akcija je potekla.