2. 7. 2019

Izbrani izdelki Femibion so vam na voljo v posebni ponudbi dva za ceno enega.

Izbrani izdelki Femibion so vam na voljo v posebni ponudbi dva za ceno enega.

Femibion je prehransko dopolnilo z vitamini obliki tablet. Priporoča se uporaba pred zanositvijo in med nosečnostjo do konca 3. meseca nosečnosti. Nosečnice imajo povečane potrebe po nekaterih hranilih, saj z njimi oskrbujejo tudi plod. Posebno skrb je potrebno posvetiti zadostni preskrbi s folati.

Folati (folna kislina in Metafolin) prispevajo k nastajanju krvi in razvoju materinega tkiva med nosečnostjo ter imajo vlogo pri delitvi celic.

Uživanje dopolnil s folno kislino zviša nivo folatov pri nosečnici. Nizek nivo folata pri nosečnici je dejavnik tveganja za okvare nevralne cevi (spine bifide) pri razvijajočem se plodu. Ciljana populacija so ženske v rodni dobi, koristen učinek se doseže z dodatnim dnevnim vnosom 400 μg folne kisline vsaj en mesec pred in do tri mesece po zanositvi. 

Femibion vsebuje 10 dragocenih vitaminov. Sedaj tudi z vitaminom D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Izbrana prehranska dopolnila Femibion so vam od 2.7.2019 na voljo v posebni ponudbi dva za ceno enega.

Akcija traja od 2.7.2019 do razprodaje akcijskih zalog. Na voljo le še 'Femibion 1 z Vitaminom D - brez joda, tablete'.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.