1. 9. 2018

Izbrani izdelki Femibion so vam na voljo v posebni ponudbi dva za ceno enega. poteklo

femibion

Femibion so prehranska dopolnila z vitamini obliki tablet. Priporoča se uporaba pred zanositvijo in med nosečnostjo do konca 3. meseca nosečnosti. Nosečnice imajo povečane potrebe po nekaterih hranilih, saj z njimi oskrbujejo tudi plod. Posebno skrb je potrebno posvetiti zadostni preskrbi s folati.

Folati (folna kislina in Metafolin) prispevajo k nastajanju krvi in razvoju materinega tkiva med nosečnostjo ter imajo vlogo pri delitvi celic.

Uživanje dopolnil s folno kislino zviša nivo folatov pri nosečnici. Nizek nivo folata pri nosečnici je dejavnik tveganja za okvare nevralne cevi (spine bifide) pri razvijajočem se plodu. Ciljana populacija so ženske v rodni dobi, koristen učinek se doseže z dodatnim dnevnim vnosom 400 μg folne kisline vsaj en mesec pred in do tri mesece po zanositvi. 

Femibion vsebuje 10 dragocenih vitaminov. Sedaj tudi z vitaminom D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Izbrana prehranska dopolnila Femibion so vam od 15.9. na voljo v posebni ponudbi dva za ceno enega.

Akcija traja od 15.9.2018 do razprodaje akcijskih zalog.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Akcija je potekla.