4. 1. 2021

Izbrani izdelki Vizol so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki Vizol so vam na voljo 15% ugodneje.

Izbrani izdelki Vizol so vam na voljo 15% ugodneje.

Vizol S umetne solze prinašajo vidno razliko!

Ne vsebujejo konzervansov. So varne za uporabo še 6 mesecev po odprtju in takoj zmanjšajo znake suhih in razdraženih oči.

Kaj je suho oko?
Bolezen solz in površine očesa zaradi večih dejavnikov, ki povzroča znake nelagodja, motnje vida in nestabilnost solznega filma z možnimi poškodbami očesne površine. Suho oko je stanje, ki onemogoča zaščitno funkcijo solz, zaradi česar ima bolnik težave.

Suho oko je kronična bolezen, ki vas bo, ko se enkrat diagnosticira, spremljala vse življenje.
Vzroki so lahko različni: suh zrak, veter, terapija z določenimi zdravili, operativni posegi ali poškodbe na očesu, staranje, nošenje kontaktnih leč ...

Motnje suhega očesa
Prepoznajo se kot občutki: žarenja, peska, zbadanja, drgnjenja, tujka v očesu, močnejšega solzenja, pordelosti očesa ali kot drugi občutki nelagodja v očesu.

Terapija z umetnimi solzami ponuja hitro in učinkovito rešitev.

Umetne solze niso zdravilo, temveč nadomestna terapija za suho oko. Služijo zaščiti, vlaženju in mazljivosti očesa. Če so umetne solze brez konzervansov, so tudi popolnoma varne za oko.

V kolikor bodo znaki še naprej prisotni, poiščite nasvet oftalmologa.

Vizol S 0,4% kapljice za suho oko so namenjene lajšanju večjih težav suhega očesa
Vizol S 0,4% vsebuje visoko koncentracijo natrijevega hialuronata v obliki kapljic, ki stabilizirajo solzni film. So viskozne kapljice, ki zagotavljajo daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa, kar zagotavlja daljše vlaženje in boljšo zaščito. Pri uporabi Vizol S 0,4% kapljic za suho oko priporočamo, da kontaktne leče pred vkapanjem odstranite iz očesa ter jih po 15 minutah ponovno vstavite.

Vizol S 0,21% kapljice za oko so namenjene lajšanju manjših težav s suhostjo očesa
Lahko se uporabljajo tudi ob nošenju kontaktnih leč. V trenutku olajšajo šibke do zmerne znake suhosti očesa. Primerne za otroke.

Vizol S INTENSIVE kapljice za oči so namenjene lajšanju težav s suhim očesom različne stopnje, stabilizaciji solznega filma, mazljivosti oči, da bi bila površina gladka. Kapljice lajšajo težave tudi pri:

  • mehaničnih draženjih površine očesa, ki so jih povzročile leče, diagnostični ali kirurški posegi na očesu,
  • mehaničnih draženjih površine očesa, ki so jih povzročili zunanji dejavniki (veter, sonce, klorirana voda, zdravila),
  • preobremenitvi oči (dolgotrajno delo z računalnikom).

Vizol S so brez konzervansov in varne za uporabo do 6 mesecev po odprtju.

Ne uporabljajte kapljic Vizol S v primeru preobčutljivosti (alergije) na natrijev hialuronat ali katero koli drugo sestavino Vizol S kapljic za oko. V primeru alergijske reakcije takoj prenehajte uporabljati proizvod in se posvetujte z zdravnikom.

Druga opozorila:
Če opazite, da sta Vizol S plastenka ali aplikator poškodovana, ne smete uporabiti izdelka. Z namenom zagotavljanja varne uporabe in ustrezne higiene, sme plastenko uporabljati le ena oseba. Medsebojno delovanje Vizol S kapljic za oko z raztopino za kontaktne leče, drugimi kapljicami za oko ali mazili za uporabo v očesu, ni znano. Če uporabljate še kateri koli drugi izdelek za oko, počakajte najmanj 15 min med posameznimi odmerjanji.

Proizvod ne vsebuje konzervansov, zato je manjša verjetnost, da bi povzročal iritacijo ali poškodbo površine očesa. Proizvod uporabniki na splošno dobro prenašajo, vendar, če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Proizvajalec: JADRAN-GALENSKI LABORATORIJ d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška.

Rok uporabnosti po odprtju je 180 dni. Ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti.

Shranjevanje: Proizvod shranjujte pri temperaturi do 30° C, v originalnem pakiranju. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

Akcija traja od 4.1. do 31.1.2021.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.