Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
9. 11. 2017

Izdelki Basica so vam v posebni ponudbi na voljo 15% ugodneje! poteklo

Izdelki Basica so vam v posebni ponudbi na voljo 15% ugodneje! - Slika 1

Kaj je zakisanost?
Zakisanost telesa je zastajanje strupov v celicah, tkivih in v vseh organih. Ti strupi nastanejo zaradi vrenja nepravilne prehrane, stresa ter uporabe zdravil, antibiotikov in kontracepcijskih tablet. Ko se telo prenasiči s kislinami, to lahko povzroča številne bolezni. Prav kislost telesa je tista, ki omogoča virusom, bakterijam in glivam, da se nemoteno množijo in da pričnejo povzročati zdravstvene težave.

Simptomi zakisanosti (simptomi acidoze)
Dolgoročne spremembe kislinsko-bazičnega ravnovesja lahko prej ali slej vodijo do učinkov na različne telesne funkcije. Podobno različni so tudi simptomi zakisanosti (simptomi acidoze). Ker kronična zakisanost nima specifičnih simptomov, ostane pogosto več let neodkrita. Simptomi zakisanosti se lahko pri splošnem počutju kažejo kot utrujenost in izčrpanost, zmanjšana kondicija, slabša koncentracija, povečana občutljivost za stres, nervoznost, zmanjšana odpornost, težave z mišicami in sklepi, spremembe kože, las in nohtov.

Prehrana in zakisano telo
Da bi našli vzroke zakisanosti, je najpomembnejše premisliti o prehrani. Predvsem živila s z živalskimi beljakovinami (meso, ribe, mlečni izdelki) so vzrok zakisanosti. Zakisano telo je predvsem posledica tega, da človek zaužije veliko izdelkov iz žitaric (predvsem kruha) in malo svežega sadja, zelenjave in solate. Vzrok zakisanosti je torej to, da se zaužije preveč živil, ki tvorijo kisline, torej takih, ki vsebujejo veliko beljakovin. Beljakovine vsebujejo žveplo in fosfor, ki se razgradita v žvepleno kislino in fosforno kislino, posledica pa je zakisano telo. Takšne kisline se nevtralizirajo s puferskimi sistemi, vendar le v primeru, da zakisano telo dobi dovolj bazičnih mineralnih snovi: to je mogoče s prehrano ali z bazičnimi prehranskimi dopolnili.

Prehranska dopolnila Basica
Prehranska dopolnila Basica z bazičnimi mineralnimi snovmi in dragocenimi mikroelementi stabilizirajo kislinsko-bazično ravnovesje, zmanjšajo utrujenost in izčrpanost, podpirajo duševno vitalnost in navdihnejo z novo močjo. Izdelki Basica vsebujejo cink, ki prispeva k uravnanemu kislinsko-bazičnemu ravnovesju in normalni duševni delovni sposobnosti, kalcij za vitalen energijski metabolizem in magnezij, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Gre za nemške izdelke, ki ne vsebujejo barvil, konzervansov, laktoze in sladkorja. Na voljo je šest različnih izdelkov Basica.

Besedilo je pripravilo podjetje Vivalis d.o.o.

Izdelki Basica so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 30.10. do 30.11.2017.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

Akcija je potekla.