28. 7. 2022

Izdelki Nupo iz linije Slim Boost so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Izdelki Nupo iz linije Slim Boost so vam na voljo 20% ugodneje

Izdelki Nupo iz linije Slim Boost so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 28. 7. do 7. 8. 2022

Kako delujejo izdelki Nupo Slim Boost?

Nupo Slim Boost+ Calorie Fighter

Nupo Slim Boost+ Fat Fighter

Nupo Slim Boost Burn My Fat

 • Yerba mate: Zeleni čaj yerba mate*, znan tudi kot »zelišče bogov«, raste v gorskih predelih ali džungli v krajih, kot je Južna Amerika. Po tem, ko liste odrežejo, jih zdrobijo ali posušijo. Zeleni čaj yerba mate je eno redkih zelišč na svetu, ki vsebuje kofein. Z enodnevnim odmerkom pravzaprav zaužijete do 95 mg naravnega kofeina. Lastnosti zelišča yerba mate pripomorejo k uravnavanju telesne teže in razgradnji maščob.

  *Vsebuje kofein (95 mg/dnevni odmerek). Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere.

 • Kajenski poper spada v družino čilijev. Ime je dobil po karibskem otoku Cayenne, čeprav ne izvira od tam. Kajenski poper pravzaprav prihaja iz Južne Amerike in se prideluje iz suhih čilijev vrste Cayenne. Kajenski poper vsebuje kapsaicin in prispeva k izgubi telesne teže ter vam pomaga, da pri hujšanju ostanete na pravi poti.

 • Vitamin B6, imenovan tudi piridoksin, je vodotopen vitamin. Telo vitamin B6 npr. potrebuje za to, da pretvori aminokisline v energijo, gradi DNK, prispeva k normalni energijski presnovi in normalnemu delovanju imunskega sistema, poleg tega pa ta vitamin zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.
 • Vsebuje izvleček iz semen oreščka kola, ki izvira iz tropskih deževnih gozdov zahodne Afrike. Oreščki so naravni vir kofeina in zagotavljajo učinek hujšanja ter pospešujejo presnovo.

Nupo Slim Boost Fill My Tummy

 • Glukomanan je naravna prehranska vlaknina iz rastline konjak, ki je topna v vodi. V vašem želodcu in črevesju deluje tako, da absorbira tekočino in jo spreminja v gostejšo maso. Ko želodec začuti, da je poln, bo občutek lakote popustil in nadomestil ga bo občutek sitosti. V kombinaciji z energijsko omejeno dieto glukomanan prispeva k znižanju telesne teže*.

  * Koristni učinek se doseže z zaužitjem 6 kapsul na dan (3 g glukomanana). Vzemite dve kapsuli pred vsakim glavnim obrokom. VEDNO jih zaužijte z večjo količino vode (vsaj 1-2 kozarca), da ne pride do zamašitve požiralnika ali sapnika. To še posebej velja za osebe z disfagijo (motnjami požiranja). Kapsule se uporabljajo kot del nizkoenergijske diete.

 • Rakitovec, znan tudi kot »limona s severa«, je nordijski divje rastoči sadni grm, ki se v kulinariki zaradi zdravilnih in hranilnih lastnosti uporablja že več sto let. Jagode grma so polne pomembnih vitaminov in zdravih omega 3,6,7 in 9 maščobnih kislin.
  Kapsulam je dodan rakitovec, saj raziskave kažejo, da rakitovec izboljšuje delovanje črevesnega trakta in pospešuje presnovo. Poleg tega je rakitovec naravno bogat z vitaminom C, ki prispeva k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju imunskega sistema. Ena jagoda rakitovca vsebuje toliko vitamina C kot ena cela pomaranča (63 mg C-vitamina na 100 g), saj rakitovec vsebuje presenetljivih 695 mg C-vitamina na 100 g. Priporočen dnevni vnos vitamina C za odraslo osebo je 75 mg.

 • Krom je ključno mikrohranilo, ki ga telo potrebuje za različne funkcije. Hormon inzulin prenaša sladkor iz krvi v mišične in maščobne celice telesa. Krom je del tega procesa in tako prispeva k vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi, saj spodbuja učinek inzulina, ki uravnava krvni sladkor v telesu. Zato ima krom ključno vlogo pri prehrani z zmanjšano energijsko vrednostjo, ki je namenjena hujšanju.

Izdelka Nupo Slim Boost Fill My Tummy, kapsule (60 kapsul) in Nupo Slim Boost Burn My Fat, kapsule ( 30 kapsul) sta prehranski dopolnil. Prehransko dopolnila niso nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. 

Izdelka Nupo Slim Boost+ Calorie Fighter, vrečke (15 vrečk) in Nupo Slim Boost+ Fat Fighter, kapsule (30 kapsul) sta medicinska pripomočka.

Akcija je potekla.