Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
29. 7. 2018

Jungle Formula – maksimalna zaščita pred insekti vam je na voljo 20% ugodneje. do 3. 9. 2018

Jungle Formula – maksimalna zaščita pred insekti vam je na voljo 20% ugodneje.

Ali ste vedeli: 

  • Komarji lahko živijo v skoraj vseh okoljih, razen v ekstremno hladnih. Obožujejo gozdove, grmičevje, visoko travo in območja, kjer so tla mokra, saj potrebujejo vodo, da se lahko razmnožujejo in razvijajo. Ravno zaradi tega so jezera in gozdnata območja gosto naseljena s komarji.
  • Grizejo samo samice komarja, za razmnoževanje namreč potrebujejo kri. Najbolj aktivne so od mraka pa vse do zore, še posebej takrat, ko je ozračje vroče in vlažno.
  • Komarji zaznajo ljudi preko telesnega vonja, telesne toplote ter ogljikovega dioksida, ki ga izdihavamo. Ti dejavniki se razlikujejo med ljudmi, zato so nekateri bolj in nekateri manj dovzetni za ugrize komarjev.
  • Na svetu obstaja več kot 3000 vrst komarjev, ki pa prenašajo več bolezni, kot katerokoli drugo živo bitje. 

Komarji, klopi in druge žuželke niso prisotni le v eksotičnih tropskih krajih, temveč povsod, zato je učinkovita zaščita zelo pomembna. Jungle Formula ne zagotavlja le največje možne zaščite pred insekti tudi v najbolj ekstremnih pogojih, temveč ponuja, zahvaljujoč široki liniji izdelkov z IRF  faktorjem, najboljšo zaščito ne glede na to, kdo ali kje jo potrebuje. Višji kot je IRF faktor, močnejša je zaščita. IRF (Insect Repellent Factor®) je kratica, ki vam pomaga izbrati zaščitno moč repelenta za zaščito pred komarji, klopi in drugimi žuželkami. 

V večjih delih Afrike, Južne Amerike in Azije komarji prenašajo smrtonosne okužbe, kot so malarija, zika virus, rumena mrzlica, dengo, zahodnonilski in japonski encefalitis in drugo. Za ta območja je učinkovita zaščita še posebej pomembna.

Jungle Formula Maximum Original (IRF 4) je zaščita pred komarji s 50% DEET in rastlinskimi izvlečki, ki zagotavlja maksimalno zaščito in je idealen za tropska področja, območja z gostim gozdom in ob jezerih, ali kadar potrebujete dodatno zaščito. 

Jungle formula Maximum Ticks (IRF 4) je zaščita pred klopi, ki vsebuje 25% ikaridin. Zagotavlja do 8 ur zaščite, nanašamo ga lahko na kožo ali oblačila, saj ne pušča madežev. 

Tudi doma ali na potovanju po Evropi, so komarji izredno nadležni, njihov ugriz pa je neprijeten in lahko pokvari marsikateri izlet ali piknik na prostem. Zaščita je torej pomembna tudi na območjih kjer ni znane nevarnosti za bolezni.

Jungle Formula Strong Original (IRF 3) je zaščita pred komarji s 20 % DEET in rastlinskimi izvlečki. Nudi do 6 ur učinkovite zaščite, primeren je za odrasle in otroke starejše, od 12 let.

Jungle Formula Kids (IRF 2) je hipoalegenski losjon za zaščito pred komarji, ki vsebuje 20 % IR3535. Losjon ne vsebuje alkohola, razvit je posebej za zaščito otrok. Primeren je za otroke starejše od 12 mesecev. 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu. 

Vir: https://www.jungle-formula.com/about-mosquitoes/

Zaščita pred insekti Jungle Formula vam je na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 1.6. do3.9.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.