22. 9. 2015

Lekovita Hmelj. V mesecu oktobru 10% ugodneje. poteklo

Lekovita Hmelj. V mesecu oktobru 10% ugodneje. - Slika 1

V zmernih količinah ima kozarec piva na telo diuretičen učinek, preprečuje nastajanja ledvičnih kamnov, pomirja in sprošča. Veliko njih prisega na tistega, zvarjenega v Laškem, kjer se je rodila naša slovenska zgodba o pivu in negi kože. Razvita za profesionalno nego sedaj dostopna tudi za vsakodnevno domačo nego. 

Kozmetična linija Lekovita HMELJ:

  • osvežitev in razvajanje zanjo in zanj,
  • spremljanje biološkega ritma kože,
  • spodbujanje kože k proizvajanju vlažilcev in lipidov,
  • krepitev kolagenskih in elastinskih vlaken,
  • naravna olja in zeliščni izvlečki,
  • intenzivna vlažilna in hranilna nega,
  • vsakodnevni vir maščobnih kislin, vitaminov in antioksidantov,
  • krepitev odpornosti kože na zunanje dejavnike,
  • vitalnost, čvrstost in sijaj,
  • vzpostavljanje naravnega ravnovesja med maščobami in vodo v koži,
  • zaviranje nastajanja globokih gub. 

Žita, osnova vsakega dobrega piva, so bogat vir vitamina E in B. Blagodejna zaščita in hkrati obnova kože.

Izvlečka islandskega lišaja in gozdnega slezenovca vsebujeta sluzi, ki v tanki plasti prekrijejo kožo, jo vlažijo ter varujejo pred draženjem in vnetji.

Izvleček ameriškega slamnika sodeluje pri obnovi povrhnjice, gladi suho hrapavo površino kože.

Olja visoke kakovosti so naraven vir omega 3, 6 in 9 kislin, ki skupaj z dodanim Q10 ugodno vplivajo na vitalnost in strukturo kože, hkrati pa bogat vir nenasičenih maščob, vitaminov A B C D E in lecitina.

Izvleček storžev hmelja je naravni antiseptik, ki vsebuje fitoestrogene, ta ščitijo kolagenska in elastinska vlakna, odgovorna za napetost kože.

Oves bogat z antioksidanti in vitamini B kožo mehča, vlaži, pohladi, deluje protivnetno, blagodejno neguje srbečo kožo in skupaj s hmeljem varuje pred foto-staranjem.

Vlažilna avokadovo in jojoba olje prodirata v globlje plasti kože, jo pomirita in povrneta občutek mehkobe razdraženi in suhi koži.

Lekovita HMELJ s kamilico in ognjičem za nego normalne kože in nego suhe razdražene kože, tudi tiste z luskami, saj izdelki spodbujajo nastajanje lipidnega sloja, vlažijo in hkrati ščitijo pred izgubo vlage in vseh plasti kože.

Vlaga, vročina in znoj … vlaga v zraku spodbuja delovanje kožnih žlez, koža se prične prekomerno mastiti. Sonce kožo v vročih dneh še dodatno izsuši. Bistveno je, da za poletno nego izberemo izdelke, ki koži vračajo vlago in jo hkrati pomagajo zadržati v vseh plasteh kože. Britje pri moških povzroči odstranitev zgornje plasti kože ta je zato še ranljivejša in dovzetnejša za negativne učinke prekomernega izpostavljanja zunanjim dejavnikom. Koža kliče po vlažilnih izdelkih z nekaj lipidi in protimikrobnim delovanjem. Nič drugače ni po depilaciji pri predstavnicah nežnejšega spola.

Za tiste z zelo mastno kožo hidrogel Lekovita HMELJ osvežilna maska, ki oža pore in ima protimikrobno delovanje. Izvleček hmelja zavira razvoj bakterij, ki povzročajo akne. Manj obilen nanos kot dnevna krema za zelo mastno kožo ali obilnejši nanos kot osvežilna maska za normalno in suho razdraženo kožo. Različica za obraz ali telo.

Vlažilna krema z avokadovim oljem in lahka hranilna krema s sojinim oljem, Q10 in lecitinom v boju z globokimi gubami. Masažno olje kožo obdari z vlago, občutkom mehkobe in svilnate gladkosti. Kakavovo masažno maslo se ob dotiku prijetno razpusti po koži. Kopel, ki postane milo za poškodovano ali rdečo občutljivo kožo, blagodejna nega ob luskavici in dermatitisih.

Akcija traja od 1.10. do 31. 10. 2015. 

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.