10. 1. 2019

Li Quandisa - skrivnostna boginja lepote in poželenja.

Li Quandisa - skrivnostna boginja lepote in poželenja.

Podjetje DiDios d.o.o iz Ljubljane, ki sva ga ustanovili sestri Tamara in Sara, v zadnjih šestih letih deluje na področju prodaje zdravstvenega materiala. Nekajletno sodelovanje z ginekologi nama je dalo boljši vpogled v problematiko, s katero se na tem področju srečujemo ženske. Zaradi novodobnega načina  življenja se kar 75 % žensk občasno ali redno sooča s težavami v intimnem predelu. Iz tega razloga sva leta 2016 zasnovali prvo intimno negovalno olje LI QUANDISA znamke LUXURY INTIMATE, ki postaja sinonim za naravno intimno nego in pomeni korak naprej pri negovanju intimnih predelov.

Najino poslanstvo je ozaveščanje deklet, žensk in moških o pomembnosti nege in zaščite. Najina mama naju je vedno učila in verjela v moč žensk in temu zvesto slediva.

Pri snovanju intimnega negovalnega olja je bilo najino navdušenje in takojšnja povezava z idejo, izdelkom in poslanstvom neizbežna. Ko se je porodila ideja, se je star ruski recept pod budnim nadzorom vrhunskih strokovnjakov prilagodil in dodelal, da vam omogočimo ugodje in najboljše, kar ponuja narava.

Tamarina ljubezen do umetnosti se lepo odraža v njenem daru za slikanje, obenem pa skozi svoja dela ovekoveči svoj pogled na lepoto ženskega telesa.

Sari pa sta bili ljubezen do narave in živali položeni že v zibko, kar zvesto neguje tudi danes in se odraža tudi pri sestavi olja, namreč, da je le naravno najboljše za naše telo.

Obe pa trdno verjameva, da ni večje moči kot ta, da se ženske med seboj podpirajo in si pomagajo.

Poleg tega, da LUXURY INTIMATE postaja sinonim za intimno nego, je zgodba dobila še večje razsežnosti, ki ne zajemajo le nege, temveč tudi spoštovanje žensk in moških skozi negovanje in zavedanje svojega intimnega predela. Skozi ta proces se je razvijala naša strast ter vpogled v lastno vrednost. Li Quandisa je prvo intimno negovalno olje, ujeto v privlačno in zapeljivo oblikovano stekleničko.

Ustvarjeno in poimenovano je bilo z mislijo na Li Quandiso, skrivnostno boginjo lepote in poželenja, katere delček nosi in neguje v sebi prav vsaka od nas. Kot se za nego boginj spodobi, je olje zasnovano z veliko mero predanosti in pozornosti, s skrbno izbranimi in združenimi le najkakovostnejšimi sestavinami.

Pri določenih delih telesa smo vajeni vsakodnevne nege, to nam je že zdavnaj prišlo v navado, zato temu ne posvečamo več veliko pozornosti. Nega intimnih predelov ne bi smela biti nobena izjema, ravno nasprotno. Zaradi svoje občutljivosti intimni predeli prav tako zahtevajo redno dnevno nego s telesu prijaznimi izdelki.

V proces izdelave negovalnega olja Li Quandisa smo vtkali strokovno poznavanje, čutnost in spoštovanje do vašega telesa. Zagotavljamo vam, da je olje 100 % naravne izdelave in rastlinskega izvora s skrbno izbranimi in združenimi le najkakovostnejšimi sestavinami. Izdelano z ljubeznijo v Sloveniji.

Li Quandisa  so naravni proizvodi  za nego in ohranjanje zdravih intimnih predelov, primerni za ženske in moške vseh generacij. Intimno negovalno olje Li Quandisa je zasnovano iz 100 % naravnih sestavin, zato tako rekoč nima konkurence na področju nege intimnih predelov in preventivnih učinkov, ki jih zagotavlja. Li Quandisa vsebuje olje pešk breskve, olje pešk grenivke, olje rakitovca ter eterično olje cimeta, čajevca in klinčkov. 

Prispevek je pripravilo podjetje DiDios d.o.o.