18. 11. 2017

Linija izdelkov Eucerin pH5 vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Linija izdelkov Eucerin pH5 vam je na voljo 20% ugodneje. - Slika 1

Občutljiva koža je vedno bolj pogosto stanje, ki prizadene tako moške kot ženske, se lahko pojavi kadar koli in na katerem koli delu telesa. Ker je občutljiva koža nepredvidljiva, je lahko videti rdeča in luskava ter daje suh in srbeč občutek. To lahko povzroči močno neugodje. Šele v zadnjem času pa bolje razumemo vzroke za to stanje in prepoznavamo vlogo pH-vrednosti kože.

Vsakršna sprememba pH-vrednosti zmanjša to aktivnost, zato pride do izgube vode, hrapave kože in prodiranja dražečih snovi. Naš (Eucerin) cilj je bil, da odkrijemo aktivne sestavine, ki bi lahko učinkovale na vse te težave, in spodbudimo koži lastne encime, da ponovno zaščitijo kožo, s čimer bi morda lahko celo preprečili razvoj občutljive kože.

Linija izdelkov Eucerin pH5 dokazano pomaga obnoviti naravno zaščitno bariero kože. Izboljša raven navlaženosti, zmanjša transepidermalno izgubo vode in ohranja zaščitno bariero kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin vsebuje citratni pufer, derivat citronske kisline, ki obnavlja in podpira optimalno pH-vrednost kože. Formula vsebuje tudi aktivno sestavino dekspantenol, ki je znan po svojih obnovitvenih lastnostih.

Linija izdelkov Eucerin pH5 vam je na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 6.11. do 6.12.2017.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.