3. 5. 2021

Liposomska prehranska dopolnila Curesupport so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Liposomska prehranska dopolnila Curesupport so vam na voljo 15% ugodneje.

Linija CureSupport je linija liposomalnih prehranskih dopolnil v tekoči obliki z visoko stopnjo absorpcije.

Skrivnost odlične absorpcije je v tem, da liposomi omogočajo poleg boljše absorpcije aktivne sestavine tudi njeno zaščito pred »agresivnimi« zunanjimi dejavniki v prebavnem traktu (npr. encimi, ki bi lahko razgradili sestavino), pH-jem, ki lahko močno vpliva na absorpcijo določenih molekul. Med drugim nekatere sestavine potrebujejo določene pomožne snovi za absorpcijo, ki jih je zaradi bolezni ali starosti v prebavnem traktu manj, kot bi bilo potrebno. Če je taka sestavina v liposomu, omenjeni faktorji niso potrebni.

Rezultati kliničnih študij, ki jih je opravil CureSupport, potrjujejo, da je biorazpoložljivost njihovega liposomalnega Vitamina C 660 % večja, biorazpoložljivost Cureit kurkumina pa kar 1.673 % večja. V tem je skrivnost učinkovitosti liposomalnih prehranskih dopolnil CureSupport, kar iz dneva v dan potrjujejo zadovoljni uporabniki in bioresonančni terapevti.

Liposomska prehranska dopolnila Curesupport so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 3.5. do 17.5.2021.

Besedilo je pripravilo podjetje Bimedia d.o.o.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo, popusti ne veljajo za pakete izdelkov, ki se že prodajajo po ugodnejših cenah.

Akcija je potekla.