Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
17. 6. 2018

Magnezij Krka v vrečkah vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

magnezij krka akcija

Magnezij – mineral za zdrav duh in zdravo telo

Življenje je polno preizkušenj. Kako jih premagujemo, je velikokrat odvisno od počutja, na katero vpliva tudi ravnovesje mineralov in vitaminov v našem telesu. Pomanjkanje se lahko kaže kot neprijetna utrujenost, brezvoljnost, pomanjkanje energije, nezbranost, glavobol in motnje v delovanju mišic. Ti znaki lahko kažejo, da nam primanjkuje tudi magnezija.

Magnezij je eden od pomembnejših mineralov. Potreben je za delovanje živčevja in krčenje mišic (tudi srčne mišice), vpliva pa tudi na strukturo kosti. Prispeva k pomirjanju razdraženega živčevja in k boljši energijski presnovi. Skrb za zadovoljitev dnevnih potreb po tem mineralu je zato tudi skrb za boljše razpoloženje in večjo življenjsko moč.

Magnezij in šport

Vsem, ki ste telesno aktivni, strokovnjaki po končanem treningu svetujejo dodatek magnezija v kombinaciji z vitaminom B2. Znano je, da že 40 minut športne aktivnosti, denimo aerobike ali teka, podvoji potrebe po vitaminu B, ki sodeluje pri pretvorbi maščob v energijo.

Za nadomestitev primanjkljaja je pravi magnezijev citrat

Neuravnotežena prehrana, različne diete in neustrezna, predelana hrana lahko vplivajo, da telo ne dobi dovolj magnezija. Za optimalno zadostitev povečanih potreb je kot dopolnilo k uravnoteženi prehrani priporočljivo jemanje magnezija v obliki prehranskega dopolnila. Magnezij v obliki magnezijevega citrata telo zelo dobro prenaša in koristno porablja. Magnezijev citrat zagotavlja zelo dobro absorpcijo iz prebavil in tako omogoča, da je celicam na voljo več magnezija.

Edinstvena kombinacija magnezija in vitamina B2

Povečanim potrebam po magneziju in vitaminu B;lahko zadostite z uporabo prehranskega dopolnila Magnezij Krka 300. Zadostuje že 1 vrečka na dan, zelo aktivni odrasli pa lahko odmerek povečajo na 2 vrečki na dan. Edinstvena kombinacija magnezija in vitamina B omogoča boljšo regeneracijo po športni aktivnosti, saj telesu povrne energijske zaloge. Vitamin B je pri ljudeh, ki se redno ukvarjajo z vzdržljivostnim športom, potreben za pretvorbo maščob v energijo.

Magnezij Krka 300 v obliki granulata za pripravo napitka spodbuja rehidracijo, zato ga je najbolje zaužiti takoj po telesni aktivnosti. Je prijetnega okusa po pomaranči in limeti, ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, arom in sladil.Magnezij Krka 300 je visokokakovosten izdelek, proizveden v skladu s Krkinimi najvišjimi standardi.

 

Akcija traja od 1.6. do 2.7.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.