16. 11. 2018

Microlife vam je na voljo 10% ugodneje. poteklo

Microlife vam je na voljo 10% ugodneje.

Microlife je eden izmed vodilnih proizvajalcev medicinskih pripomočkov za uporabo doma ter v profesionalne namene. Microlife tehnologija omogoča zanesljive in inovativne rešitve na področju kontrole krvnega tlaka, telesne temperature in teže ter na področju respiratornih, aerosolnih terapij.

Pester nabor večnamenskih proizvodov za uporabo doma ter v profesionalne namene omogoča uporabnikom celovito skrb za zdravje. Microlife medicinski pripomočki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti ter tako zagotavljajo najvišjo raven varnosti, kar je podkrepljeno tudi s številnimi kliničnimi študijami.

Njihova tehnologija ter inovativnosti so dobitnice prestižnih nagrad, kot so „European Frost & Sullivan Award for Competitive Strategy Innovation & Leadership“ in „Red Dot Design Award“.

Microlife vam je na voljo 10% ugodneje.

Akcija traja od 16.11.-12.12.2018

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.