Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
7. 12. 2017

Moja jesenska rutina.

Moja jesenska rutina. - Slika 1

Jesensko sonce, stres zaradi vrnitve nazaj v službo, veter in gretje – vse to vpliva na kožo ter jo izsušuje... Čas je, da ugodite sebi, svojemu umu in svoji koži ter osvojite jesenski ritual.

Moj jutranji ritual
Ali je še kaj bolj prijetno v hladnem jesenskem jutru kot popiti topel in dišeč čaj za počasno prebujanje in hidratacijo po prespani noči? Enako velja tudi za našo kožo. Da bi preprečili občutek zategovanja in neugodja, ki sta pogosta v tem obdobju, potrebujemo ritual za vlaženje in nego istočasno. Uporabite Hydrance Optimale serum, ki koži nudi okrepljeno in dolgotrajno vlaženje. Učinkovitost termalne vode Avène je okrepljena s patentiranim sistemom liposomov, ki omogočajo prodiranje seruma v kožo in hidrofilno 3D mrežo polimernih vlaken impregniranih s termalno vodo Avène, kar omogoča postopno vlaženje glede na potrebe kože. Zelo koncentriran in lahek kot voda je serum, primeren kot podlaga za vse vrste dnevnih vlažilnih krem: izvrstno se dopolnjuje na primer z negovalnimi izdelki Hydrance Optimale. Rezultat – vaša koža je dolgotrajno navlažena in pomirjena.

Moja večerna rutina
To je eno izmed jesenskih malih zadovoljstev, ko so dnevi krajši in hladnejši: vrnemo se domov, zavijemo se v odejo (ne pozabimo na mehke copate ;)). Naša koža ima rada mlečno belo, lahko in osvežilno teksturo izdelka Fluid za odstranjevanje ličil 3 v 1: njegova originalna formula se z dotikom kože spremeni v svežino losjona in nežnost mleka. Tekstura za odstranjevanje ličil s predela oči, obraza in ustnic v samo enem koraku, saj se izdelek nanese s konicami prstov in se ne izpira. Tako nežni, ampak včasih prav dolgočasen ritual odstranjevanja ličil postane enostaven. Hitreje se lahko vrnemo pod odejo! :)

Moj vikend ritual
Jesen je prehodno obdobje in še posebej primerno za razstrupljanje: uživajmo v zelenih sokovih in drugih napitkih! V tem letnem času je za našo kožo izredno pomembno odstranjevanje odmrlih celic in toksinov s površine kože. V nedeljo, ko v hiši prevladuje mir si vzemimo čas samo zase: čas je za piling kože ter nanos maske. Novi Blagi očiščevalni piling s termalno vodo Avène nežno in učinkovito odstranjuje odmrle celice s površine občutljive kože, zahvaljujoč mehanskemu pilingu, ki vsebuje mikrogranule celuloze in voska jojobe, medtem ko mikrogranule niacinamida (vitamin B3) in salicilati (soli salicilne kisline) zgladijo kožo ter ji povrnejo svež izgled. Dopolnite svoj ritual nege z Vlažilno masko s pomirjujočim delovanjem. Nežna formula z oljem žafranike in termalno vodo Avène resnično pomiri vaši kožo in jo naredi mehko.

Besedilo je pripravilo podjetje Oktal Pharma d.o.o.
https://www.eau-thermale-avene.si/