7. 12. 2017

Moja jesenska rutina.

Moja jesenska rutina. - Slika 1

Jesensko sonce, stres zaradi vrnitve nazaj v službo, veter in gretje – vse to vpliva na kožo ter jo izsušuje... Čas je, da ugodite sebi, svojemu umu in svoji koži ter osvojite jesenski ritual.

Moj jutranji ritual
Ali je še kaj bolj prijetno v hladnem jesenskem jutru kot popiti topel in dišeč čaj za počasno prebujanje in hidratacijo po prespani noči? Enako velja tudi za našo kožo. Da bi preprečili občutek zategovanja in neugodja, ki sta pogosta v tem obdobju, potrebujemo ritual za vlaženje in nego istočasno. Uporabite Hydrance Optimale serum, ki koži nudi okrepljeno in dolgotrajno vlaženje. Učinkovitost termalne vode Avène je okrepljena s patentiranim sistemom liposomov, ki omogočajo prodiranje seruma v kožo in hidrofilno 3D mrežo polimernih vlaken impregniranih s termalno vodo Avène, kar omogoča postopno vlaženje glede na potrebe kože. Zelo koncentriran in lahek kot voda je serum, primeren kot podlaga za vse vrste dnevnih vlažilnih krem: izvrstno se dopolnjuje na primer z negovalnimi izdelki Hydrance Optimale. Rezultat – vaša koža je dolgotrajno navlažena in pomirjena.

Moja večerna rutina
To je eno izmed jesenskih malih zadovoljstev, ko so dnevi krajši in hladnejši: vrnemo se domov, zavijemo se v odejo (ne pozabimo na mehke copate ;)). Naša koža ima rada mlečno belo, lahko in osvežilno teksturo izdelka Fluid za odstranjevanje ličil 3 v 1: njegova originalna formula se z dotikom kože spremeni v svežino losjona in nežnost mleka. Tekstura za odstranjevanje ličil s predela oči, obraza in ustnic v samo enem koraku, saj se izdelek nanese s konicami prstov in se ne izpira. Tako nežni, ampak včasih prav dolgočasen ritual odstranjevanja ličil postane enostaven. Hitreje se lahko vrnemo pod odejo! :)

Moj vikend ritual
Jesen je prehodno obdobje in še posebej primerno za razstrupljanje: uživajmo v zelenih sokovih in drugih napitkih! V tem letnem času je za našo kožo izredno pomembno odstranjevanje odmrlih celic in toksinov s površine kože. V nedeljo, ko v hiši prevladuje mir si vzemimo čas samo zase: čas je za piling kože ter nanos maske. Novi Blagi očiščevalni piling s termalno vodo Avène nežno in učinkovito odstranjuje odmrle celice s površine občutljive kože, zahvaljujoč mehanskemu pilingu, ki vsebuje mikrogranule celuloze in voska jojobe, medtem ko mikrogranule niacinamida (vitamin B3) in salicilati (soli salicilne kisline) zgladijo kožo ter ji povrnejo svež izgled. Dopolnite svoj ritual nege z Vlažilno masko s pomirjujočim delovanjem. Nežna formula z oljem žafranike in termalno vodo Avène resnično pomiri vaši kožo in jo naredi mehko.

Besedilo je pripravilo podjetje Oktal Pharma d.o.o.
https://www.eau-thermale-avene.si/