14. 11. 2017

Najljubša 'Pop Art' kolekcija - Rêve de Miel Izjemno hranilen balzam za ustnice - omejena izdaja.

Najljubša 'Pop Art' kolekcija - Rêve de Miel Izjemno hranilen balzam za ustnice - omejena izdaja. - Slika 1

Ustvarjen pred 22 leti, je Rêve de Miel - Izjemno hranilen balzam za ustnice danes absolutni best-seller. Ta neizogiben izdelek za nego ustnic vsako leto pritegne vse več posameznikov s suhimi in poškodovanimi ustnicami, ki iščejo hranilen in blagodejen izdelek gurmanskega okusa.

Čisti medeni užitek je zahvaljujoč se svojim aktivnim sestavinam (med, karitejevo maslo, eterično olje grenivke in dragocenih rastlinskih olj) najboljši zaveznik za prekasne ustnice. Ekskluzivna mešanica dokazano hrani, obnavlja, mehča in ščiti ustnice, ki so zaradi okoljskih dejavnikov postale suhe in poškodovane. Preizkušen je bil tudi v ekstremnih vremenskih razmerah v Kanadi(1)

Potopite prst v kultno embalažo in občutite njegovo izjemno slastno teksturo, ki ponuja edinstven občutek, ob nanosu na ustnice pa ponuja božansko meden okus

(1)Test izveden pod dermatološkim nadzorom na 22 prostovoljcih v Kanadi. Izvajal se je sredi zime in je trajal 28 dni, ko je bila povprečna temperatura -9°C. 

Privlačni motivi ustnic pritegnejo pozornost s številnimi živahnimi barvami in grafiko, ki tej kultni embalaži daje »pop art« videz. MUST-HAVE omejena izdaja je na voljo v 3 različicah – da bodo vaše ustnice ves čas naravno lepe – naravno zelena, glam roza in rock vijolična:

ROCK - Temno vijolično ozadje z nagajivim nasmehom - rock-chick, za vse zapeljivke s samozavestnim značajem.
GLAM - Prefinjeno in glamurozno roza ozadje z ustnicami, ki zagotavljajo nežne poljube.
NATURAL - Preprosto lepe ustnice naravnega videza na turkizni podlagi, ki šepetajo nežne besede.

Izdelki bodo na voljo do razprodaje zalog, zaloge so omejene.