11. 6. 2019

Napovedujemo: Solgar vikend - vsi izdelki Solgar so vam na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: solgar20. poteklo

Napovedujemo: Solgar vikend - vsi izdelki Solgar so vam na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: solgar20.

Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.

Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.

Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov. Solgar svojih izdelkov ne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.

V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Prehranska dopolnila Solgar so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Koda za popust: solgar20

Kodo vnesete v polje "Imate kupon za popust? Vnesite kodo" v koraku 3 v košarici in vrednost za plačilo naročenih izdelkov Solgar se vam bo ustrezno zmanjšala.

Akcija traja od petka 21.6.2019 od 12:00 do ponedeljka 24.6.2019 do 12:00.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za pakete, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. Akcija ne velja za pakete izdelkov 1+1.

Akcija je potekla.