26. 3. 2017

NBG Načrt

NBG Načrt - Slika 1

nuMe je prvi korak do tvojega noveja jaza. 360° koncept razvit s strani zdravnika, osebnega trenerja, nutricionista ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti popolno preobrazbo v svojem življenju, s tem da ponovno svoje zdravje, telo in um postavi na prvo mesto.

Celovit 360° koncept, ki ga sestavlja učinkovita in izjemno okusna nuMe ALL IN ONE Slim & Beauty Prehrana, v obliki slim napitkov, slim juh in slim ploščic s kolagenom, potrjena s številnimi kliničnimi študijami, ki prinaša pričakovane rezultate. Podprta je z 12-tedenskim učinkovitim online načrtom vadbe, krojenim po vaši meri za tarčne predele, online coaching načrtom za spremembo slabih vzorcev in navad ter motivacijskim načrtom za 24/7 motivacijo na poti do vašega cilja.

NBG Vadbeni Načrt
Telovadite v udobju svojega doma z NBG Vadbenim Načrtom, ki vključuje ekskluzivne video vsebine, s pomočjo katerih boste lahko dosegli najboljše možne rezultate, pridobili na kondiciji in oblikovali vaše najbolj kritične predele telesa.

 1. teden – Trening: #1 Full Body Trening

Primer vaje: Mountain climber

nuMe mountain climber

NBG Coaching Načrt
Master Class sestavljen iz 36 korakov, ki vam omogoča, da si zastavite cilje, identificirate in spremenite slabe vzorce in navade iz preteklosti, ki vas zadržujejo, da bi razvili svoj maksimalni potencial ter razvijete zdrave navade za celo življenje, s katerimi boste zlahka ohranjali rezultate svojega trdega dela!

NBG Coaching Načrt vas na začetku spodbuja, da pot preobrazbe začnete s konkretnim pogovorom s samim seboj in s sprejetjem odločitve in zaveze do samega sebe. Naslednji korak je priznavanje samemu sebi kaj so resnični razlogi, ki so nas pripeljali do stanja kjer smo danes. Največkrat predvsem pri ženskah so ti razlogi povezani predvsem z emocijami, saj ženske vse emocije “pojemo”. In tudi takrat se moramo vprašati, koliko tehtajo naše emocije, koliko so prav one krivci za našo trenutno situacijo. Kaj so tisti glavni razlogi in situacije v katerih se znova in znova tešimo s hrano, se nagradimo in se ponovno ovijemo v svojo cono udobja, kjer je tako lepo, pa če tudi le samo za par minut. Namreč hrana je odlična droga, ki nas lahko še kako dobro zasvoji. Dodatna slaba plat pa je tudi, da je hitro vidna navzven, in je ne moremo skriti kot mnogo drugih odvisnosti.

Naslednji korak je postavljanje pametnega cilja  ki lahko rečemo, da je prava umetnost. Namreč ni dovolj, da si le rečemo: “Želim shujšati 20kg.”  Zakaj? Ker če rečemo, da želimo shujšati, smo se že takoj zavezali k kratkoročnemu učinku. Namreč hujšanje je nekaj kar je kratkoročnega, biti fit in spremeniti svoj življenjski slog za celo življenje pa je dolgoročnega pomena. Pravtako, ko govorimo o številu prekomernih kilogramov govorimo o posledicah nečesa kar je nastalo iz vzrokov, ki tičijo nekje drugje. In ko se pričnemo osredotočati na vzroke in ne na posledice se naša pot dolgoročne transformacije prične. Zato je postavljanje ciljev umetnost prav svoje sorte, saj težimo k temu, da ustvarjamo novo osebo. Novi jaz, ki želi pustiti za seboj določene vzorce, ki jo držijo nazaj, da maksimizira svoj potencial. Želi izpolniti svoje še neizpolnjene želje in hrepeni po življenju polnem strasti. Tako strasti do dela, do svojih najbližnjih ter predvsem strasti do življenja v čisto vsaki obliki. Poudarek verjetno vidite da je na tem, da si oseba želi in da je odločena narediti spremembo ter ko enkrat spozna, da je moč za to spremembo v njej sami, potem ni meja več kaj lahko doseže v življenju.

NBG Coaching Plan se osredotoča na postavljanje cilja na podlagi vizije, ki jo imajo ženske za svoje življenje, iz strasti, ki jih imajo ali jih še morajo poiskati ali jim pustiti na plan, izhajajoč iz slike oz. vizualizacije sebe v svoji najboljši podobi oz. podobi ženske, ki želi postati. Naj imajo vedno pred seboj ta jasen cilj in se dnevno spomnijo zakaj to delajo in kaj jim ta novi jaz prinese. Vedno tudi rečem, potegnite ven iz svojih spominov sliko sebe, ki vas inspira oz. podobo sebe kamor nikoli več ne želite priti. Izberite telesno aktivnost v kateri uživate in se obkrožite z ljudmi, ki vas bodo dnevno podpirali na poti.

NBG Motivacijski načrt
Ostanite motivirani in izboljšajte svojo samozavest z dnevnimi obvestili ter podporo svojega spletnega trenerja in nuMe skupnosti, ki vas bodo vodili do uspeha.

Ne glede na to kje se nahajate na svoji življenjski poti, nuMe vam lahko pomaga narediti zavestno odločitev potrebno za nadzor telesne teže, za spremembo starih vzorcev, ki vas držijo nazaj, da bi izkoristila ves svoj potencial in razvoj v polnomočno žensko z zdravim življenjskim slogom. Z učinkovitim programom, podporno skupnostjo in močno voljo do uspeha, nobene sanje niso prevelike.

nuMe je za stilsko osveščeno žensko v današnjem modernem svetu, kjer se srečata ekološka inovacija in čist futuristični design. Nudi multifunkcionalno in razgradljivo pakiranje svetovno znanega industrijskega oblikovalca Karim Rashida.

nuMe je koncept, ki spreminja življenja žensk in njihovo videnje (ne)mogočega.

Besedilo je pripravila Tamara Šišić Kramer, AFP osebna trenerka in life coach.