20. 5. 2019

Ne dovoli, da ti odpadejo! Odkrij, kateri izdelek Aminexil je pravi zate, odslej po posebni ceni. poteklo

Ne dovoli, da ti odpadejo! Odkrij, kateri izdelek Aminexil je pravi zate, odslej po posebni ceni.

Izpadanje las je Ahilova peta mnogih moških in tema, o kateri neradi govorijo, saj poleg možnih zdravstvenih težav kaže tudi na šibkost obeh spolov – staranje in izgubo mladostnega videza. Seveda ni nujno, da so prav leta glavni krivec za poslabšanje in izpadanje las. Obstajajo tudi fiziološki vzroki, kot so hormoni in dedni dejavniki, pa tudi vseprisotni stres, škodljivo UV sevanje in onesnaževanje okolja, zlasti v urbanih okoljih. Posledice so poškodbe lasnih mešičkov in lasnih vlaken ter postopna degradacija rasti las, kot so ugotovile raziskave, opravljene pri številnih moških. Da pa kljub temu ni vse tako črno, je poskrbel Dercos s svojimi izdelki za vsako vrsto izpadanja las pri moških.

Kateri izdelek Aminexil je najboljši zame?
Aminexil MEN intenzivni tretma je namenjen moškim s prvimi znaki izpadanja las (nad sencami in na predelu temena) in ga je treba nanesti zjutraj ali zvečer na ciljno območje, kjer izpadajo lasje. Njegova gelasta tekstura omogoča preprosto nanašanje na lasišče in poleg krepitve lasnih vlaken v šestih tednih dokazano upočasni izpadanje las na ciljnih območjih. 

Aminexil MEN pena s trojno učinkovitostjo je idealna za moške z razredčenimi lasmi po celotnem predelu temena in v trenutku odebeli lase ter jim daje strukturo, njegova lahka in zračna peneča tekstura pa olajša nanašanje tudi na občutljivo lasišče. Lasje so v trenutku oblikovani in pripravljeni za vsakodnevne obveznosti.

Aminexil MEN energijski stimulativni šampon je odličen dodatek k intenzivnemu tretmaju ali peni Aminexil MEN, saj je oblikovan s kreatinom, ki zagotavlja revitalizirano lasišče ter močnejše in gostejše lase. Primeren je za uporabo večkrat na teden, bodisi samostojno bodisi v kombinaciji z nekaterimi drugimi izdelki Aminexil MEN.

Vsi izdelki Aminexil MEN so vam na voljo 20% ugodneje + brezplačna dostava. 

Akcija traja od 27.5. do 2.6.2019.

Brezplačna dostava je obračunana v tretjem koraku v košarici.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo.

Akcija je potekla.