29. 10. 2019

Novost na Lekarnar.com: Eucerin Hyaluron-Filler, maska za pomladitev kože.

Novost na Lekarnar.com: Eucerin Hyaluron-Filler, maska za pomladitev kože.

Takojšnja navlažitev: nova Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože takoj navlaži kožo in zmanjša prve gubice za svež in pomlajen videz doma ali na poti.

Poslovna potovanja, dolgi sestanki, kakovosten čas z družino – v svojem vsakdanjem življenju smo nenehno zaposleni in aktivni. Čeprav si vsi želimo imeti zdravo, svežo kožo mladostnega videza, včasih v svojem natrpanem urniku preprosto nimamo časa za zamudne negovalne postopke. Kadar torej potrebujete malo dodatne vlage ali hitro osvežitev kože, preizkusite novo Eucerin Hyaluron-Filler masko za pomladitev kože. Inovativna maska je obogatena z izjemno učinkovito hialuronsko kislino in kožo oskrbi z intenzivno vlago brez neprijetnega kapljanja ali lepljivega občutka. Prozorna maska se popolno prilega konturam obraza in daje občutek druge kože. Po samo petih minutah je koža navlažena in napeta na otip. Masko uporabite, kadar koli želite: doma ali na poti.

Naše aktivno življenje lahko vpliva na zdravje, splošni videz in še posebej na kožo. Posledično smo včasih utrujeni in koža je videti pusta in dehidrirana. Vendar lahko že kratek odmor, trenutek miru in tišine, naredi čudeže in nam da dodatno moč, ki nam pomaga, da se počutimo osvežene in polne energije. Nova Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože predstavlja prav tisto hitro in enostavno rešitev, ki jo išče vaša koža. Ta inovativna maska za obraz kožo v samo petih minutah oskrbi z dodatno vlago, da ostane navlažena, na pogled pa je ponovno sveža in pomlajena.

Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože nudi takojšnjo navlažitev in zapolni kožo od znotraj. Vsebuje dolgo- in kratkoverižno hialuronsko kislino, ki intenzivno navlažita kožo in pomagata zmanjšati drobne linije.
Hialuronska kislina je ena od snovi, ki je naravno prisotna v koži, vendar se njena količina s staranjem zmanjšuje. Koža postane ohlapna in njena sposobnost za vezanje in zadrževanje vode se zmanjša. »Dolgoverižna hialuronska kislina izboljša raven vlage v zunanji plasti povrhnjice, kjer pomaga pritegniti in vezati vodo. Kratkoverižna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša, pa prodre globlje v povrhnjico. Prav zato smo v našo inovativno masko vključili dodatno količino visoko učinkovite kratkoverižne hialuronske kisline,« pravi Anne-Marie van Geloven, vodja medicinskega oddelka pri znamki Eucerin.

Inovativen material za popolno ujemanje
Maske v listih so običajno izdelane iz celuloznih vlaken. Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože vsebuje biocelulozo. Ta inovativni material tvorijo mikroorganizmi med fermentacijo kokosovega soka: rezultat je zelo elastična in odporna zmes. Okolju prijazen in hitro biološko razgradljiv material iz tankih in gosto prepletenih vlaken se popolno prilega konturam obraza ter se bolje oprime kože kot običajen material tovrstnih mask. Maska je prepojena z visoko učinkovito formulo in preprečuje neprijetno kapljanje ali preobremenitev kože. Nanos maske daje občutek druge kože. Izjemno učinkovite sestavine se med uporabo vpijejo v kožo, pri čemer ne puščajo mastnega filma na koži. Po uporabi maske je koža osvežena, drobne linije pa so zapolnjene.

Enostavna uporaba
Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože je namenjena enkratni uporabi in je na voljo v posamičnem pakiranju. Posamezne vrečke so primerne za potovanja in se popolno prilegajo v vsako torbico ali potovalko, zato jih lahko uporabite, kadar koli želite. Masko nanesite enkrat do dvakrat tedensko na dobro očiščen obraz. S prsti jo enakomerno pogladite, da se dobro prilega konturam obraza. Na koži jo pustite pet minut, nato jo odstranite in zavrzite. Priporočamo, da masko uporabite na dobro očiščeni koži pred nanosom običajnih negovalnih izdelkov, kot so serumi ali dnevna in nočna krema.

Prispevek je pripravilo podjetje Beiersdorf d.o.o., Slovenija.